HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Mayıs 2023 Cuma Saat: 20:25

İBRAHİM UFUK KAYNAK İKİZCELİLERLE SÖZLEŞTİ

İkizce AK Parti Ordu Milletvekili Adayı İbrahim Ufuk Kaynak’ı ağırladı. Kaynak’ın ilk durağı partisinin İlçe Teşkilatı oldu. Seçim çalışmaları istişare edildi.
İBRAHİM UFUK KAYNAK İKİZCELİLERLE SÖZLEŞTİ

İkizce AK Parti Ordu Milletvekili Adayı İbrahim Ufuk Kaynak’ı ağırladı. Kaynak’ın ilk durağı partisinin İlçe Teşkilatı oldu. Seçim çalışmaları istişare edildi. Ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnafı dinledi. Kendisine gösterilen ilgi yoğundu.  Ziyaretlerde esnaf ile ekonomiyi değerlendirdi. Muhtarlar da unutulmadı. İkizce Muhtarlar Derneği’nde muhtarlar ile buluştu. Sorun ve talepleri dinledi. İkizce Belediye Başkanı Osman Kaygı’yı da makamında ziyaret etti. Ziyarette İkizce ile ilgili istişare gerçekleştirildi.

 

Ziyaretlerinde yaptığı açıklamada İkizcelilere gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür eden İbrahim Ufuk Kaynak, “Güzel İkizcemizin güzel insanlarıyla bir olmak bizlere moral verdi. Vatandaşlarımızla aynı hedefe baktığımızı gördük. İkizce’nin cumhur ittifakına ve dünya liderine 14 Mayıs’ta büyük destek vereceğine şahit olduk. Vatandaşlarımızla sözleştik” diye konuştu.

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler