HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Mayıs 2023 Cuma Saat: 18:21

ULUBEY’E ÖĞRETMENEVİ MÜJDESİ

Ulubey’e yapılacak yatırımlar ile ilgili de açıklamalarda bulunan Bakan Mahmut Özer Ulubey’e öğretmenevi müjdesini verdi.
ULUBEY’E ÖĞRETMENEVİ MÜJDESİ

HABER: KÜBRA ÇAKIR


Milli Eğitim Bakanı ve Ak Parti Ordu 1. Sıra Milletvekili Adayı Mahmut Özer, seçim çalışmaları kapsamında bugün Ulubey’deydi.


Ulubey’e yapılacak yatırımlar ile ilgili de açıklamalarda bulunan Bakan Mahmut Özer Ulubey’e öğretmenevi müjdesini verdi.


Vatandaşların, teşkilatın ve Belediye Başkanı’nın taleplerini dinleyen Mahmut Özer, Ulubey’in eğitim alanında güçlenmesi adına her türlü yatırımın yapıldığını, öğretmenevi ihtiyacının giderilmesi için de taleplerin iletildiğini belirtti.


Kurulacak olan öğretmenevinin hem kültür merkezi hem de vatandaşların kullanabileceği, düğünlerin, kültür sanat etkinliklerinin yapılabileceği bir yer olacağına değinen Bakan Özer, hızlı bir şekilde inşaatının tamamlanacağını söyledi.


Öğretmenevinin tamamlanma sürecine de değinen Özer: “Ben ümit ediyorum ki 2023 yılının sonuna kadar bunu tamamlarız ve Ulubeyimiz çok daha renkli, kültür sanat etkinliklerinin olduğu, öğretmenlerimizin çok daha rahat bir şekilde talep ettiği, yani Altınordu’dan buraya gelip gitme değil artık konaklayabildikleri bir mekana da kavuşmuş oldular” dedi.


Ulubey’in eğitim alanında güçlendiğinden, Meslek Yüksek Okulu ile ilgili Belediye Başkanı İsa Türkcan’ın çalışmalar yaptığından bahseden Bakan Mahmut Özer: “İnşallah onun da takipçisi olacağız. Onu belediye başkanımızın kendi imkânları ile değil, üniversitemizin bütçesine aktarılması şeklinde. Belediye başkanımızın hizmet olarak Ulubey’e yatırım yapması lazım. Yer üniversitemizin yatırım bütçesidir, onun da takipçisi olacağım. Böylece sayın başkanımız da buraya aktaracağı kaynağı Ulubey’in çok daha güzel olması için yollarına, alt yapısına, diğer alanlara aktaracak ve Ulubey, Ordu’nun kalbi olmaya devam edecek” dedi.




Anahtar Kelimeler : ULUBEY’E, ÖĞRETMENEVİ, MÜJDESİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler