HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Mayıs 2023 Cuma Saat: 17:55

İBRAHİM UFUK KAYNAK KALDIĞI YERDEN DEVAM

AK Parti Ordu Milletvekili Adayları dün gerçekleştirilen mitingin ardından yeniden sahalardaki yerlerini aldı.
İBRAHİM  UFUK  KAYNAK KALDIĞI YERDEN DEVAM

İbrahim Ufuk Kaynak da miting öncesi olduğu gibi günde 2 ilçe ziyaret etti. Kaynak’ın ilk durağı Çaybaşı ilçesi oldu.  AK Parti Çaybaşı İlçe Başkanlığı ziyareti ile güne başladı. Ardından Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Çaybaşı masaya yatırıldı. Yapılanlar ve yapılacaklar istişare edildi. 

Kaynak Çınar mahallesinde esnafı ziyaret etti. Tek tek sıkmadık el uğramadık işyeri bırakmadı. Cumhur ittifakının seçimden niçin zaferle ayrılması gerektiğini anlattı. İlçede halkın Kaynak’a ilgisi yoğun oldu. Çaybaşılılar AK Parti Ordu Milletvekili Adayı ile sık sık fotoğraf çektirdiler. Ziyaret durakları arasında tekstil fabrikası da vardı. Burada firma yetkililerinden bilgi aldı, çalışanlarla sohbet etti. Gittiği her adreste 14 Mayıs’ta cumhur ittifakına destek için söz aldı. 

ÇAYBAŞI'NA REKOR DESTEK ÇAĞRISI

Ziyaretlerinde yaptığı değerlendirmelerde miting ve 14 Mayıs seçimleri ile ilgili konuşan İbrahim Ufuk Kaynak, “Ordu’nun verdiği kararı dünkü mitingde gördük. Tüm vatandaşlarımıza ve Çaybaşılı hemşehrilerimize katılımlarınız ve destekleriniz için teşekkür ediyorum. Dünya liderini Ordu’dan seçim öncesi moral ile uğurladık. Ordu üzerine düşeni yaptı. Şimdiki görevimiz dünya liderini Ordu’da ve Türkiye’de sandıktan güçlü bir şekilde çıkarmaktır. Çaybaşı daha önce partimize yüksek oranda destek verdi. 14 Mayıs’ta da inanıyorum Çaybaşı ilçesi AK Parti’ye en fazla destek veren ilçeler arasında Türkiye’de sıralamaya girecektir” dedi. Kaynak Çaybaşı’nın ardından ziyaretlerine İkizce’de devam etti.




Anahtar Kelimeler : İBRAHİM, UFUK, KAYNAK, KALDIĞI, YERDEN, DEVAM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler