HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Mayıs 2023 Cuma Saat: 17:41

BAKAN ÖZER ULUBEY'DE

Milli Eğitim Bakanı ve Ak Parti Ordu 1.Sıra Milletvekili Adayı Mahmut Özer’in bugünkü durağı Ulubey’di.
BAKAN ÖZER ULUBEY'DE

HABER: KÜBRA ÇAKIR


28.Dönem Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Yerel Seçimler kapsamında Ordu’da seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

 

Milli Eğitim Bakanı ve Ak Parti Ordu 1.Sıra Milletvekili Adayı Mahmut Özer’in bugünkü durağı Ulubey’di.

 

Ak Parti Ulubey İlçe Başkanlığı’nı ziyarette bulunan Bakan Mahmut Özer, açıklamalarda bulundu.

 

Ordu’da olmaktan ve Ordu’ya hizmet etmekten, aynı zamanda Cumhurbaşkanı liderliğinde, 20 yılda, hizmet eden ekibin bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu ileten Bakan Mahmut Özer, Cumhurbaşkanı’nın yapmış olduklarına hep birlikte tanık olduklarına değindi.

 

Bakan Mahmut Özer açıklamasının devamında ise: “Kıymetli Ulubeyliler, millete hizmet etmek, sürekli milletin yanında olmak, milletin derdiyle hemhal olmak, milletle gülmek, milletle ağlamak, milletle yol yürümek kapalı kapılar ardında uluslararası odaklarla iş birliğine gitmeksizin, Türkiye'nin bu aziz milletin gür sesini her platformda dillendirmek, işte bunun için Cumhuriyet'in birinci yüzyılının tüm alanlardaki, tüm eksiklikleri son yirmi yılda tamamlandı, hepimiz buna şahidiz. Sağlıkta, ulaştırmada, altyapıda, enerjide, kültür alanında şahidiz.” İfadelerini kullandı.

 

Türkiye’nin demokrasileşme yolunda önemli kazanımlar elde edildiği, antidemokratik uygulamaların kaldırıldığı, Türkiye’nin ilk kez üreten, ürettiğiyle dünyada söz sahibi olduğu, mazlumların, ezilenlerin yanında olunduğu, her türlü imkânın seferber edildiği bir dönem yaşanıldığını belirten Bakan Mahmut Özer, dünyanın gözlerini Türkiye’ye çevirmesinin tesadüf olmadığının altını çizdi.

 

YERLİ ÜRETİM MİKTARI %80’E ÇIKTI

 

Savunma sanayisi ile ilgili de açıklamalarda bulunan Bakan Mahmut Özer: “Savunma sanayinde özellikle son zamanlarda yapılanlar bir şekilde gizli eller tarafından tartışma konusu olmaya başladı. 20 yıl önce savunma sanayindeki yerli üretim kapasitesi sadece yüzde 20’ydi ve kapasite olarak da çok düşüktü. Çok az sayıda ürün üretiliyordu. Çok az sayıda ürünün sadece yüzde 20’si bizim yerli imalatımızdı. Bugün kapasite 10-20 kat artmasına rağmen yerli üretim miktarı da arttı. Yüzde 80’e çıktı. Elbette bu birilerini tedirgin ediyor. Eğitimde tüm sorunların çözülmüş olması birilerini tedirgin ediyor. Çünkü Türkiye artık insan kaynağını çok nitelikli bir şekilde yetiştirebilir bir ülke oldu. Vatandaşın sağlık hizmetini alması birilerini tedirgin ediyor. Sanayi alanında üretim kapasitesini artırması, birilerini tedirgin ediyor. İşte o tedirginlik nedeniyle İngiliz Ekonomist Gazetesi başlık atıyor. ‘Erdoğan Gitmelidir’ diye. Niye? İngiliz Ekonomist Gazetesi mi belirleyecek Türkiye'nin, milletin iradesinin ne olduğunu? Onlar mı yönlendirecekler? Hayır. Millet iradesi sandıkta tecelli edecek.” Açıklamasında bulundu.

 

20 yıldır tüm alanlarda milleti için hizmette bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, Ulubeyli vatandaşların yalnız bırakmayacağını ve bunun dün miting alanında görüldüğünü ileten Bakan Mahmut Özer, tüm ilçelerdeki vatandaşların miting alanında bulunduğunu söyledi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halkıyla kurmuş olduğu iletişim bağını, dünya ülkelerinin koparmaya çalıştığını, bunların 14 Mayıs’ta boşa çıkacağının hep birlikte görüleceğinin altını çizen Bakan Mahmut Özer, dertlerinin millete hizmet etmek ve Türkiye’nin çok daha güçlü hale gelmesi olduğunu iletti.

 




Anahtar Kelimeler : BAKAN, ÖZER, ULUBEY'DE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler