HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Mayıs 2023 Perşembe Saat: 20:21

KAYNAK'TAN "TEŞEKKÜRLER ORDU" MESAJI

Ordu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırladı.
KAYNAK'TAN "TEŞEKKÜRLER ORDU" MESAJI

Ordu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırladı. Erdoğan, Cumhuriyet Meydanını dolduran on binlerce vatandaşa seslendi. Mitingin sonunda AK Parti’nin Ordu Milletvekilleri Adaylarını yanına çağırarak 14 Mayıs seçimlerinde Ordu’dan AK Parti’nin adaylarına destek istedi. 

Yoğun katılımla gerçekleştirilen miting ile ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Ordu Milletvekili Adayı İbrahim Ufuk Kaynak, “Ordu sayın Cumhurbaşkanımıza olan sevgisini bir kez daha gösterdi. İnsanlar alana sığmadı. Miting alanı dışında binler liderimizi dinledi. Ben Ordululara dünya liderimize gösterdikleri ilgi nedeniyle çok teşekkür ediyorum. İlçe ziyaretlerimde hep dile getiriyorum. 14 Mayıs’ta sandıkları patlatarak Cumhur ittifakının seçimi kazanacağını söylüyorum. Bugün bir kez daha gördük ki Ordu kararını vermiş” dedi.

Öte yandan İbrahim Ufuk Kaynak miting öncesinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenlerle tek tek fotoğraf çekindi. Mitinge katılanlar İbrahim Ufuk Kaynak’ı bağrına bastı.




Anahtar Kelimeler : KAYNAKTAN, TEŞEKKÜRLER, ORDU, MESAJI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler