HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Mayıs 2023 Perşembe Saat: 17:47

MAHMUT ÖZER MİTİNG ALANINDAN ORDU’YA SESLENDİ

Milli Eğitim Bakanı ve Ak Parti Ordu 1. Sıra Milletvekili Adayı Mahmut Özer miting alanında konuşma yaptı.
MAHMUT ÖZER MİTİNG ALANINDAN ORDU’YA SESLENDİ

HABER: KÜBRA ÇAKIR-TUĞÇE ARSLAN


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 14.00’de Ordu Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinginde Milli Eğitim Bakanı ve Ak Parti Ordu 1. Sıra Milletvekili Adayı Mahmut Özer konuşma yaptı.

 

Halkı selamlayarak konuşmasına başlayan Bakan Mahmut Özer, mavi ile yeşilin buluştuğu güneşli bir günde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı beklediklerini ve Ordu’nun mutluluğundan bahsetti.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 20 yılda eğitimden sağlığa, ulaştırmadan altyapıya, tüm alanlarda devrimsel bir dönüşüm yaşattığını, bu ülkenin hakkının alınmasında en büyük engelin ‘Türkiye hakkını alacak’ diyenler olduğunun vurgusunu yapan Bakan Mahmut Özer: “Yirmi yıl önce eğitimde ne durumdaydık? Bu ülkenin evlatlarının yarısı okulların dışındaydı. Sadece bunlar değildi. Burada başörtülü çok sayıda kadınımız var. Bu ülkede yıllarca başörtüsü zulmü uygulandı. Kızlarımızın, kadınlarımızın eğitime, erişimi engellendi.  İşte Sayın Cumhurbaşkanımız tüm bu yasakları ortadan kaldırdı. Bugün kadına şiddetle ilgili konuşanlar. Bugün başörtüsü zulmü varken konuştular mı? Hayır. Sizler onlara fırsat verecek misiniz? Bugün beyin göçünden konuşanlar o gün kadınlarımız, imkânı olan kadınlarımız yurt dışına giderken başörtüsü zulmünden dolayı hiç beyin göçünden konuştular mı? Hayır. Çünkü başörtülü kadını kadın olarak görmediler. İşte Sayın Cumhurbaşkanımız başörtüsü yasaklarını kaldırdığı gibi o imam hatip liselerinde, meslek liselerindeki katliama yol açan milyonlarca öğrencimizi mağdur eden katsayı uygulamasını da ortadan kaldırdı.” Dedi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın engellenen imam hatip lisesinden mezun olduğunu, meslek liselerini güçlendirmek adına halkın önüne çıkıldığını ancak o çıkanların meslek liselerini katledenler olduğunu belirten Bakan Mahmut Özer, bunun nedeninin Türkiye’nin iş gücü piyasasını, aradığı elamanı bulmalarını, Türkiye’nin kalkınmasını istememeleri olarak açıkladı.

 

 

TÜRKİYE İDDİALI ÜLKELER ARASINDA

 

Türkiye’nin her alanda iddialı ülkeler arasına geldiğini belirten Mahmut Özer konuşmasına: “Kıymetli Ordulular, bugün artık Türkiye öyle üretim yapar hale geldi ki artık savunma sanayinde iddialı ülkeler arasına girdi. Eğitimde iddialı ülkeler arasına girdi. Ulaştırmada iddialı ülkeler arasına girdi. İşte hak böyle alınır. Bu hakları kim verdi? Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Siz son 20 yılda sizin hayatınızın daha iyi olması için gece gündüz çalışan, sağlığını riske eden Sayın Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakacak mısınız? 14 Mayıs'ta o Türkiye'nin kalkınmasından, büyümesinden rahatsız olanlara Ordu olarak cevabınızı verecek misiniz?” şeklinde devam etti. 

 

DOĞRU ZAMANDA, DOĞRU ADAM

 

Karadeniz’in incisi olan Ordu’nun, 19 ilçesiyle birlikte Türkiye Yüz Yılı’nda Cumhurbaşkanını yalnız bırakmayacaklarına inandığını söyleyen Bakan Mahmut Özer: “O öyle bir lider ki siz değerli vatandaşlarımızın gönlüne ferahlık veriyor. Tüm Türkiye düşmanlarının da kalbine korku salıyor. İşte bizler tüm milletvekili adaylarımızla birlikte siz değerli Ordulu hemşerilerimizle birlikte, hanımefendilerle birlikte, beyefendilerle birlikte yola devam diyeceğiz. Yirmi tane okul, on tane bilim sanat merkezi, yedi tane öğretmenevi, dört tane kapalı spor salonu, uygun otellerin velhasıl vermediğimiz hiçbir şey kalmadı. Sadece eğitimle değil, sağlıkta da, kültürde de çevreye şehircilikte de tüm alanlarda sizlerin hizmetkârı olacağız. Ben inanıyorum ki Ordu'nun mert insanları, yiğit kadınları, yiğit erkekleri bu yolculuğumuzda bizlere eşlik edecekler. Birlikte
Türkiye'nin gür sesini Ordu söylemeye hazır mı? Liderini tam güçle desteklemeye hazır mı? Evet. Doğru zamanda, doğru adam demeye hazır mı? Hepinize çok teşekkür ederim" dedi. 

 




Anahtar Kelimeler : MAHMUT, ÖZER, MİTİNG, ALANINDAN, ORDU’YA, SESLENDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler