HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
3 Mayıs 2023 Çarşamba Saat: 20:51

“15 MAYIS'TA BAŞKA BİR DÖNEM BAŞLAYACAK”

Seçim çalışmaları kapsamında mitingler devam ediyor.
“15 MAYIS'TA BAŞKA BİR DÖNEM BAŞLAYACAK”

HABER: KÜBRA ÇAKIR-TUĞÇE ARSLAN


Seçim çalışmaları kapsamında Ordu Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Halk Buluşması Mitingi’nde Cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Eski İç İşleri bakanı İdris Naim Şahin, CHP ve İyi Parti milletvekili adayları, ilçe belediye başkanları, millet ittifakına bağlı partilerin üyeleri ve Ordulu vatandaşlar katıldı.

 

Miting alanında konuşma yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu: “Hayatımın en güzel anlarını yaşadığım bu coğrafyada çok şey anlatırım. Ama ben insanlarımızın Ordu deyince akla gelen fındığını tabii ki biliyoruz. Bu konuda on üçüncü Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun çok değerli fikirlerini buradan dinleyeceksiniz. Tabii işte yazıyor orada fındığı dört dolara bağlayalım. Gereğini buradan Cumhurbaşkanımız söyleyecek. Aynı zamanda tabii ki tarım bu bölgenin tarımı ama daha ötesi turizmi, dünya güzeli Ordu'nun dünyaya açılan bir kapı olması ve o güzelim kıyılarının korunmuş bölümüyle Karadeniz'de belki tek. Ben her yerde diyorum. Ünye Karadeniz otoyolunun geçmeyip baki kalan o güzel sattığı ve Ünye'den bu tarafa Perşembe, Bolaman virajlarını koruduğu için bütün Ordululara minnet duyuyorum. Teşekkür ediyorum. Yüreğinize sağlık, mücadelenize sağlık aynı mücadeleye devam edeceğiz. Bu coğrafyayı çağdaş unsurlarla donatacağız. Ama aynı zamanda doğayı koruyacağız.”  açıklamasında bulundu.

 

“15 MAYIS'TA BAŞKA BİR DÖNEM BAŞLAYACAK”

 

Şehirciliği de keza öyle. Ordu, Ünye, Fatsa, Perşembe bütün ilçelerini sayabilirim. Bütün ilçelerinde gelişmiş kent özelliğinin kurgulanması konusunda adımlar atacağız. Özellikle şehirlerin bu anlamda donanımlı olması için yoğun bir mücadelenin içerisinde olacağız. 15 Mayıs'ta başka bir dönem başlayacak. Aklın, bilimin ışığında, milleti yanıltmayan, milletle birlikte düşünen, millet adına seçilmiş kim ise partisine bakmaksızın onlarla çalışan, onları dışlamayan yeni bir demokrat bir düzeni başlatacağız. Kentlerimizi ayağa kaldıracağız.”

 

“SİZE SÖZ VERİYORUZ BİZ BAŞARACAĞIZ


“Doğu Karadeniz'in en çok ihmal edilmiş konularından birisi Samsun Sarp Tren Yoludur. Bakın bu tren yolu belki de Karadeniz'in hayatını değiştirecek. Lastik tekerlekli araçların dışında birçok unsurlarıyla bu bölgeye kalite katacak. Samsun Sarp demir yolunu başaracak olan hükümet, on beş Mayıs'ta anahtarı teslim edeceğiniz Millet İttifakı hükümetidir. Biz başaracağız. Size söz veriyoruz, biz başaracağız. Gençlerimizin Ordu'da iş kurduğunda mutlu olduğu, sosyal yaşam olarak tatmin olduğu pardon bu güzel kızların, bu genç, yakışıklı delikanlıların hayatlarını bu coğrafyada geçirebileceği imkânları hep birlikte var edeceğiz. Onlara fırsatlar tanıyacağız. Bakın onlar bir sınav mülakat düzeni içinde yok olup gitmeyecekler.” 

 




Anahtar Kelimeler : “15, MAYISTA, BAŞKA, BİR, DÖNEM, BAŞLAYACAK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler