HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
2 Mayıs 2023 Salı Saat: 11:26

MİLLETVEKİLİ ADAYLARIMIZ 1 MAYIS'TA DA SAHADAYDI

Ak Parti Ordu Milletvekili adayları her gün farklı ilçelerde seçim çalışmalarına devam ediyor.
MİLLETVEKİLİ ADAYLARIMIZ 1 MAYIS'TA DA SAHADAYDI

Milli Eğitim Bakanımız, Milletvekili Adayımız Prof. Dr. Mahmut Özer, Akkuş, Çaybaşı ve İkizce İlçelerimizde İlçe Teşkilatımızı, esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret etti. Bakanımızın programlarına halk, yoğun ilgi gösterdi. Ardından basın mensuplarımızla sohbet eden Bakan Özer, şehit ailesi ziyareti gerçekleştirdi.

Milletvekili Adayımız İbrahim Ufuk Kaynak, Fatsa İlçe Seçim Koordinasyon Merkezimizi ziyaret etti. Belediye Başkanlığı ve dernekleri ziyaret eden Kaynak, Kapalı Pazar Yeri ziyareti yaparak vatandaşlarımızla bir araya geldi ve pazarcı esnafına hayırlı kazançlar temennisinde bulundu. 

Milletvekili Adayımız Mustafa Hamarat, Ünye'de Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti ve emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı. Cenazelere katılarak ailelere taziyede bulunan Hamarat, sonrasında vatandaşlarımızla hasbihal etti.

Milletvekili Adayımız İsa Yüksel, Altınordu'da Oğmaca, Uzunmusa, Dikence, Karaoluk, Işıklı, Mübarek ve Kurtulmuş Mahallelerimizde halk buluşmaları gerçekleştirdi. Ardından Fatsa Dumlupınar Mahallemizde esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret etti.

Milletvekili Adayımız İsa Gül, Perşembe'de İlçe Başkanlığımız, Belediye Başkanlığı pazar yeri ve Dereiçi Mahallesi Sanayi Bölgesinde esnaflarımızı ziyaret etti. Altınordu'da İlçe Başkanlığı ziyareti ve  Novada AVM'de hemşehrilerimizle hasbihal eden Gül, Zübeyde Hanım Caddesinde esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldi. İl Başkanlığımızda sandık görevlileri eğitimine katıldıktan sonra Karşıyaka Mahallesinde halk buluşması gerçekleştirdi.

Milletvekili Adayımız Samet Özdemir, Altınordu ilçemizde gençlerimizle bir araya geldi. Altınordu İlçemizde Çaylar Bizden Sohbet Sizden çadırını ziyaret ederek teşkilatlarımız ve vatandaşlarımızla hasbihal etti.

Ordumuz 19 ilçesiyle Türkiye Yüzyılına hazır, AK Kadrolar hazır. 14 Mayıs'ta Ordu, fark yaratacak.




Anahtar Kelimeler : MİLLETVEKİLİ, ADAYLARIMIZ, 1, MAYIS'TA, DA, SAHADAYDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler