HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Mayıs 2023 Pazartesi Saat: 17:03

“TERÖRÜ ORTA DOĞU’DAN DA DEF ETMELiYiZ”

İYİ Parti 28. Dönem Ordu Milletvekili adayları düzenledikleri kahvaltılı programla basın mensuplarıyla bir araya geldiler.
“TERÖRÜ ORTA DOĞU’DAN DA DEF ETMELiYiZ”

İYİ Parti 1. Sıra Adayı İdris Naim Şahin ve 2. Sıra Adayı Onur Şahin, önemli açıklamalarda bulundular.

Ben terörün her türlüsüne her zaman karşı çıkmışımdır. Bugünde aynı inanç ve kanaatteyim.Terörle mücadelede yalnız Bakanındeğil, Başbakanın değil, bu ülkeyiyöneten Cumhurbaşkanının da aynıdüşüncede olması ve kararlılığındevam etmesi lazımdır. O yüzdenterörü yalnız Türkiye’den değil, bütün Ortadoğu coğrafyasından defetmemiz gerekiyor” dedi.

“15 MAYIS’TAN SONRA YOL SORUN OLMAKTAN ÇIKACAK”

Konuşmasında Ordu’nun temel sorunlarına da dikkat çeken Şahin; “Seçim çalışmalarına başladığımız günden beri sahada vatandaşlarımız tarafından bize aktarılan sorunları sizlerle paylaşmak istiyorum. İlki yol yani ulaşım sorunumuz, bazı yerlerde ya başlanmış yarım bırakılmış ya da hiç başlanmamış yerlerimiz var. Gülyalı’dan Mesudiye’ye, Kabadüz’den Çambaşı’na, Fatsa’dan Aybastı’ya, Ünye’den Akkuş’a varıncaya kadar yolların durumunu bizler sahada çok net görüyoruz. 15 Mayıs’tan sonra Ordumuz da yol sorun olmaktan çıkacak İnşallah.

“TAŞIMALI EĞİTİMLE ÇOCUKLARIMIZ HEDER EDİLMEYECEK ARTIK”

Katı Atık sorunumuzda çok ciddi ve önem verdiğimiz, çözmeye de hazır olduğumuz bir sorundur. Ordumuz da Eğitim kurumlarımız var. İçi boşaltılmış eğitim kurumlarımızı yeniden canlandıracağız. Bir mahallede üç tane cemaat var, bakıyorsunuz o mahallede minareli bir de cami var. Ama yine bir mahallede 20-30 tane öğrenci var ama okul yok. Taşımalı eğitimle çocuklarımız heder edilmeyecek artık. “FINDIK SORUNU ÇÖZÜLENE KADAR ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Fındık konusunda fındığın doktoru yanımda bir Onur Şahin var. Onur kardeşimizin çalışmalarını yalnız Ordu’da değil, Ankara’da değil, Hamburg, Almanya’da değil, Amerika’da da dünyanın her yerinde anlatacağız. Fındıkla ilgili sorun çözülünceye kadar anlatmaya da devam edeceğiz.

“BU ÜLKEDE KOCAMAN HASTANELER YAPIP BUNUNLA ÖVÜNMEK ÇOK AYIP”

Yine Ordumuzda 2B sorunumuz var, Doğalgaz, içme suyu gibi dertlerimiz var. Sağlık sorunumuz var. Bu ülkede kocaman hastaneler yapıp bununla övünmek çok ayıp bir şeydir. Bu ülkede kocaman cezaevleri yapıp bununla da övünmek yine ayıptır. Bu ülkede büyük okullar yapıp övünmek hem de çok ayıp bir şeydir. Adalet Saraylarını kocaman yapmakta bir şey değildir. İçinde hakimi, avukatı adil olmadıktan sonra ne yazar, hastanelerinde doktorların yeterli olmadıktan sonra ne yazar, okullarında eğitim sistemin çöktükten sonra ne yazar. Yani hizmet ile övünmek ne kadar ayıptır, takdiri sizlere bırakıyorum.

“ALAN EL, VEREN ELİ GÖRMEYECEK”

Sosyal Yardım konusunda da oldukça hassas ve dikkatli davranacağız. Alan el veren eli görmeyecek, bilmeyecek. Sosyal yardım konusunda vatandaşlarımızın refah payını yükselterek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sayılarını en aza indirene kadar mücadele edeceğiz.

“ORDU İYİ OLACAK TÜRKİYE İYİ OLACAK”

Ordumuzu Büyükşehir yaptık, yaptık ta ne oldu. Bu şehir, Büyükşehir Kanunu ve Büyükşehir nimetlerinden yeterince yararlanabiliyor mu? Hayır. O zaman beldelerimiz vardı. Dedik ki, gelin nüfusu 2-3 binden fazla olan yerleri kapatmayalım. Ama dinletemedik. İktidarımızda Büyükşehir Kanunu düzenlemesiyle bu sorunu da çözeceğiz. Hiç endişeniz olmasın. Pırıl pırıl adaylarımızla İnşallah Ordu İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak” diye konuştu.

ONUR ŞAHİN: “ORDU İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM”

İYİ Parti Ordu Milletvekili adayı Onur Şahin ise 56 yıllık ömrünün askerlik ve Üniversite yılları hariç geri kalan ömrünün tamamını Ordu’da geçirdiğine dikkat çekerek; “Ben Ordu’nun evladıyım. Askerlik ve Üniversite yılları hayatım hariç geri kalan ömrümü bu şehirde geçirdim. Ziraat Odası Başkanlığı görevini 2 dönem sürdürdüm. Fındık üreticisi ve fındık için önemli mücadeleler verdim. Vermeye de devam edeceğim. Ulusal Fındık Konseyi Başkan Vekilliği dönemlerimde de aynı azimle çalıştım. Çalışmaya da devam edeceğim. Yine Organize Sanayimiz başta olmak üzere bu sektörün bütün dallarında da hizmet etmeye devam edeceğiz. Ben Ordumuzun daha da İYİ olması için birlikte başaracağımıza yürekten inanıyorum. 15 Mayıs sabahında İnşallah Ordumuzda, Ülkemizde İYİ olacak” şeklinde konuştu. n HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : “TERÖRÜ, ORTA, DOĞU’DAN, DA, DEF, ETMELiYiZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler