- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
KAYNAK; “19 İLÇEMİZ İÇİN GECEYİ GÜNDÜZ EDECEĞİZ”

Ak Parti Ordu Milletvekili Adayı İbrahim Ufuk Kaynak seçim çalışmaları kapsamında Fatsa’daydı. Güne partisinin SKM binasında teşkilat üyeleriyle toplantı yaparak başladı.
Ardından Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ı ziyaret etti. Daha sonra Fatsa Kapalı Pazar yerinde esnafla bir araya geldi. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günlerini kutladı. İşlerinde kolaylık dilerken diğer yandan da talepleri dinledi.
Fatsa Dernekler Federasyonu da İbrahim Ufuk Kaynak’ın ziyaret durakları arasındaydı. Burada Dernek Başkanı Erol Dinç ve üyelerle birlikte Fatsa’yı ele aldı. Fikirleri, güzel düşünceleri, talepleri değerlendirdi. Bundan sonra da Fatsa için yan yana çalışmak üzere sözleşti. Kaynak Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği ne ziyaret etti. Şehit ve gazi aileleri ile bir araya geldi.
Ziyaretlerinde Fatsa ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İbrahim Ufuk Kaynak, “Belediyemizle, STK’larımızla, vatandaşlarımızla Fatsa’yı konuştuk. Yapılan güzel çalışmalar var. Bundan sonra neler yapabiliriz noktasında Fatsa için güzel planlarımız var. Milletimizin teveccüh göstermesiyle Mecliste görev yapmamız halinde 19 ilçemiz için geceyi gündüz ederek çalışacağız” dedi.