HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
30 Nisan 2023 Pazar Saat: 11:01

ŞAHİN ÜNYE'DEN SESLENDİ: "ARAMIZA NE YILLAR, NE DE YOLLAR GİREBİLİR"

İYİ Parti’nin Ünye İlçe (SKM) Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı İçişleri Eski Bakanı ve İYİ Parti Ordu Milletvekili Adayı İdris Naim Şahin’in katılımıyla gerçekleştirildi.
ŞAHİN ÜNYE'DEN SESLENDİ: "ARAMIZA NE YILLAR, NE DE YOLLAR GİREBİLİR"

İYİ Parti’nin Ünye İlçe (SKM) Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı İçişleri Eski Bakanı ve İYİ Parti Ordu Milletvekili Adayı İdris Naim Şahin’in katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışa yüzlerce parti üyesi ve yöneticisinin yanı sıra vatandaşlar da katılırken,  Şahin yine iktidar mensuplarını hedef aldı. Şahin konuşmasında “Bizim aramıza ne yıllar, ne yollar girebilir. Bizim hikayemiz Akçay’dan başlar, ta Gülyalı’ya kadar devam eder, Bizim hikayemiz Karadeniz’den başlar, Niksar’a kadar devam eder.” dedi.

 

Kaledere Mahallesi 15 Temmuz Meydanı ve Çarşısı’ndaki İYİ Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında ilk olarak Ünye İlçe Başkanı Av. İrfan Demir konuştu.

 

“Hizmetleriyle tüm Ordu’yu kucaklayan Bakanımıza kefiliz”

 

Başkan İrfan Demir konuşmasında partililer olarak memlekete yaptığı hizmetlerle en çok İdris Naim Şahin’e ve diğer 5 adaylarına kefil olabileceklerini söyleyerek, “Tarih yazmaya hoş geldiniz. Bizler hem seçmeniz, hem bir kısmımız da siyasi partilerin üyesiyiz, yönetim kurulu üyesiyiz. Dolayısıyla bizler vekil eden sıfatındayız. Milletimize sunulan demokrasi imkanı karşısında milletimiz kendilerini temsil edecek olan Milletvekili adaylarını bizlerin oylarıyla belirliyor. Dolayısıyla vekil edenler olarak sorumluluğumuz çok büyük. Vekili iyi seçmek lazım bu yüzden çok önemli. Vekili neye göre seçeceğiz? Vekili güvendiğimiz, inandığımız kapısına gittiğimizde elimiz boş dönmeyen ve yeri geldiğinde de hesap sorabileceğimiz kişilerden seçmek zorundayız. Bu nedenle de diyorum ki, biz vekillerimizi Tokat’tan, Trabzon’dan seçersek, kime hesap soracağız arkadaşlar! Dolayısıyla vekillerimize siyasi parti temsilcileri olarak kefil oluyoruz. Siz tanımadığınız, bilmediğiniz insanlara kefil olur musunuz? Öyleyse bizden olan, kandan, candan, hizmetleriyle Ünye’yi, Fatsa’yı Ordu’yu ve 19 ilçeyi kucaklayan Sayın Bakanımız İdris Naim Şahin’e kefiliz. Sayın Bakanımıza ve arkasındaki 5 adayımıza kefil olarak en yüksek desteği vermeliyiz.” dedi.

 

“Asıl olan yaşamdır, yaşamaktır, yaşatmaktır, İYİliktir”

 

Başkan Demir’in ardından kürsüye çıkan Efsane İçişleri Bakanı ve İYİ Parti Ordu Milletvekili Adayı İdris Naim Şahin, kendisini dinleyen coşkulu kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, “Bugün burada olmanız son derece değerli, kıymetli ve İYİdir. Buradaki İYİ duruşunuzdan dolayı hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bastığımız bu toprak öncelikle Ünye toprağı, daha sonra Ordu toprağı, daha sonra da ilelebet güneş doğdukça devam edecek olan Türk vatan toprağı. Onun için bu toprağın her karışı, Ünye’de de Ardahan’da da, Edirne’de de Muğla’da da, Hakkari’de de bizim için ‘Türk’üm diyen herkes için son derece önemlidir. Bizler toprak için gerekirse savaşırız, savaştık da. Ama asıl olan barıştır, hayattır. Asıl olan yaşamaktır, yaşatmaktır, savaş istisnadır.” ifadelerini kullandı.

 

“Görüyoruz ki, millet kararını vermiş”

 

Konuşması ara ara alkışlarla bölünen Şahin, milletin kararını verdiğini gördüklerini söyleyerek, “Seçimlere bugün itibarıyla 14 gün kaldı. Bu sürenin kısa olması bizi hem düşündürüyor, acaba biz eksiğimiz var mı diye, ama bir taraftan da şöyle bir bakıyoruz; Kabataş’tan, Kabadüz’den, Aybastı’dan, Gülyalı’dan, Altınordu’dan, Perşembe’den baktığımız zaman pek de endişe etmiyoruz. İyi ki zaman azaldı, iyi ki vakit yaklaştı, çünkü; millet kararını vermiş onu görüyoruz. Artık daha fazla beklemeye kimsenin tahammülü yok. Bu 14 gün için umut bağlayanlar umutla yaşasınlar ama İYİ Parti’nin Türkiye’de umut ışığı olması ve İYİliğin adresi olması noktasında halkımızın güveni, sevgisi her gün artmakta.” diye konuştu.

 

“Aramıza ne yıllar, ne de yollar girebilir”

 

Hemşehrileriyle aralarına yılların da yolların da giremeyeceğini belirten Şahin, “Bizim aramıza ne yıllar, ne yollar girebilir. Bizim hikayemiz Akçay’dan başlar, taa Gülyalı’ya kadar devam eder, Bizim hikayemiz Karadeniz’den başlar, Niksar’a kadar devam eder. İnşallah Niksar’a kadar devam ederken, az kaldı, bugün yaşadığımız virajlı yol sorununu da biz çözeceğiz. Ünye’nin büyük projesi olan Karadeniz’i, Akdeniz’e bağlayacak olan bu projeyi biz zamanında takip ederken, ne yazık ki nüfus kimliğinde Ünyeli yazan bir beyefendi tarafından geri çekme başarısıyla ortadan kaldırılmıştı.” sözleriyle tepki gösterdi.

 

“Bu beş yıllık fırsatı iyi değerlendirelim”

 

Bu seçimlerin bir fırsat olduğunu, kötülüğün son bulması için iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen Şahin, “Bazı başarılar sadece Türkiye’de var. Artık bir dönem kapansın, bundan sonra milletin yakasından düşülsün. Kötü günler, kötü kişiler siyaseten geride kalsın. Her şey İYİ yapılsın, İYİ olsun. Talanın entrikasını, imar ve kat yolsuzluklarını, ihale yolsuzluklarını konuşmaktan bıktık. Ey hemşehrilerim biz yeni işler, iyi işler yapalım. Bu yol her mevsim gelmiyor, bu yol beş yılda bir geliyor. O halde bu beş yıllık fırsatı iyi değerlendirelim.” İfadelerini kullandı.

 

Şahin’in konuşması biter bitmez Seçim Koordinasyon Merkezi ofisinin kurdelesi kesilerek açılışı yapıldı. Açılışta kurdeleyi İdris Naim Şahin, Ünye Eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Ünye İlçe Başkanı İrfan Demir, Fatsa İlçe Başkanı Av. Eda Doruk Çivici, Tekkiraz Eski Belde Belediye Başkanı Necdet Yılmaz ve İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Şengül Ağca birlikte kesti.

 

Bir süre Seçim Koordinasyon Merkezi bürosunda partililer ve vatandaşlarla sohbet eden Şahin, İyi Parti seçim beyannamesi, Ordu ve Türkiye’nin geleceğine dair projeleri anlattı. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hemşehrileriyle de hatıra fotoğrafı çektiren Şahin, bir sonraki program için Altınordu ilçesine haraket etti.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler