HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Nisan 2023 Cumartesi Saat: 22:00

YENER TURAN SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Zafer Partisi Ordu Millet Vekili Adayı Yener Turan seçim çalışmaları kapsamında önemli açıklamalarda bulundu.
YENER TURAN SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Zafer Partisi Ordu Millet Vekili Adayı Yener Turan seçim çalışmaları kapsamında önemli açıklamalarda bulundu.

Turan, ”Demokrasiyi, adaleti, haysiyeti, hakkı yok sayan bir avuç insanın çıkarı yüzünden şehrin, insanımızın zamanı heba ediliyor.  Bu haksızlık, israf düzeni son bulması için, kayırmacılık, verimsizliği bitirmek için,Adil, akılcı ve hakça bir yönetim anlayışı ile altın şehrimiz Orduyu ayağa kaldıracak seferberlikleri başlatmak için yola çıktım.Artık yoksulluğu, işsizliği, vatandaşın mutluluğunu, çocuklarımızın geleceğini konuşuyoruz. Hiç kimse bundan kaçamıyor. Bunları konuşmaktan korkanlar, bu konulardaki başarısızlıkları görünmesin isteyenlerdir.

Onlar her seçimde, dikkati başka yöne çekmek için farklı gündemler yaratmak isterler. 31 Mart öncesinde 'beka' dediler mesela. 'Seçimde işimize yarar, bize oy getirir' diye ortaya attıkları bir konuydu, işlerine yaramadığı için unuttular.”

“Ordumuzun değerlerinin Ankara’da tarafsız sesi olacağım.”

“Şimdi de yeni numaralar peşindeler. Onların tüm derdi, suni gündemler yaratarak düzenlerini devam ettirmek. Onların tüm çabası, israf düzenine kaynaklarının akmaya devam etmesini sağlamak…2023 genel seçimlerde milletin duruma el koyduğu bir tarih olacak. Ben 14 mayıs diyorum, siz Orduluların yeni ve sahici bir siyaset istediğinin ilanı olacak. Bu sefer emek hakları için direnen Ordulular benimle olacak. 2023 Milletvekili seçiminden sonra hiç kimse, vatandaşın dertlerini görmezden gelerek, kibirle siyaset yapamayacak. Burada huzurunuzda ilan ediyorum ki 2023 seçiminden sonra hak yerini bulacak. Ordulu için, Ordu’nun güzel yürekli, alnı açık, vicdanı temiz aileleri, güzel kalpli insanları için söz veriyorum bu şehrin emekçinin Ordumuzun değerlerinin Ankara’da tarafsız sesi olacağım. Yola çıktığım ilk günden beri, Ordu’nun o güzel ailelerine nasıl hizmet edeceğimi anlatıyorum. Anlatmaya da devam edeceğim. Ailelerimizin dertlerine derman olacak örnek bir VEKİL olacağım. En çok da bu şehrin mazlumlarının, ezilenlerinin, yoksul ve yok sayılanlarının yanında olacağım.”diye konuştu.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler