HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Nisan 2023 Cumartesi Saat: 11:38

ORDU, MİLLETİN ADAYLARINI BAĞRINA BASTI

28. Dönem Milletvekili Adaylarımız bugün de hemşehrilerimizle bir aradaydı. Adaylarımızın programlarına halk büyük ilgi gösterdi.
ORDU, MİLLETİN ADAYLARINI BAĞRINA BASTI

28. Dönem Milletvekili Adaylarımız bugün de hemşehrilerimizle bir aradaydı. Adaylarımızın programlarına halk büyük ilgi gösterdi.
Milli Eğitim Bakanımız, Milletvekili Adayımız Prof. Dr. Mahmut Özer, Çamaş, Korgan, Kumru ve Ünye İlçelerimizde bir dizi programlar gerçekleştirdi. Programlara İl Başkanımız Selman Altaş, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız, Milletvekillerimiz Ergün Taşçı, Metin Gündoğdu, Milletvekili Adaylarımız İsa Yüksel ve Samet Özdemir de katıldı.
Programa Çamaş ile başlayan Bakan Özer ve AK Parti heyeti, Çamaş İlçe Başkanlığı, esnaf ziyareti ve muhtarlar buluşması programlarına katıldı. Buradan Korgan'a geçen heyet, Korgan İlçe Başkanlığı, esnaf ziyareti, halk buluşması ve Ziraat Odası ziyaretleri gerçekleştirdiler. Korgan programının ardından Kumru'ya hareket edildi. Burada da İlçe Başkanlığı, halk buluşması, esnaf ziyareti ve tekstil fabrikası ziyaretleri gerçekleştirildi. Esnaf ziyaretleri ve halk buluşmaları, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü ve adeta miting atmosferi yaşandı. Son olarak Ünye'de gençlik buluşması programı gerçekleştirildi. Bu programa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Milletvekili Adayımız İsa Gül de katıldı.
Milletvekili Adayımız İbrahim Ufuk Kaynak, Altınordu programına Semerkand Vakfı ziyareti ile başladı. Ardından İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret eden Kaynak, sırasıyla Verem Savaş Dispanseri, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerini ziyaret etti. Buradan Ordu Müteahhitler Derneğini ziyaret eden Kaynak, buradan Eğitim Araştırma Hastanesini ziyaret ederek hastalarımıza geçmiş olsun dileklerini iletti ve sağlık personelleri ile görüştü. Sonrasında Ordu Genç İş İnsanları Derneğini ziyaret eden Kaynak, Altaş Yağ Sanayi ve Şenocak Fındık Fabrikası ziyaretleriyle programlarını tamamladı.
Milletvekili Adayımız Mustafa Hamarat, programına Çaybaşı ilçemizde başladı. İlçe Başkanlığımızı ve esnaflarımızı ziyaret eden Hamarat, Kapılı, Akbaba ve Kurudere Mahallelerinde halk buluşmaları gerçekleştirdi. Buradan Akkuş Salman Mahallesine geçen Hamarat, Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı, ardından esnaf ziyareti ve halk buluşması gerçekleştirdi. Akkuş programının ardından Fatsa'ya geçen Hamarat, son olarak İlim Yayma Cemiyetinin düzenlediği programa katıldı.
Milletvekili Adayımız İsa Yüksel, Bakanımız Prof. Dr. Mahmut Özer'in programlarına katılmıştı. Bu programların yanı sıra Yenipazar, Taşlıca ve Kulak Mahallelerinde halk buluşmaları gerçekleştirdi.
Milletvekili Adayımız İsa Gül ise Ünye'de esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi ve hemşehrilerimizle bir araya geldi. Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden Gül, ardından Gençlik Buluşması programına katıldı. Altınordu'da çaylar bizden, sohbet sizden çadırını ziyaret ederek bugünkü programını noktaladı.
Adaylarımız, Ordu'nun her bir bölgesine gitmeye, her bir vatandaşımızla bir ve beraber olmaya devam ediyor. Vatandaşlarımız ise adaylarımızın programına yoğun ilgi gösteriyor. Görünen o ki, Ordu Türkiye Yüzyılına hazır.




Anahtar Kelimeler : ORDU, MİLLETİN, ADAYLARINI, BAĞRINA, BASTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler