HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Nisan 2023 Cumartesi Saat: 09:04

"BU OLAY SİYASİ HAZIRLIKTIR"

Ulubey Karakoca Mahallesi karayolu üzerindeki İYİ Partiye ait pankarttın yırtılmasına, Ulubey İYİ Parti İlçe Başkanı Abdullah Kılıç tepki gösterdi.
"BU OLAY SİYASİ HAZIRLIKTIR"

         Ulubey İYİ Parti İlçe Başkanı Abdullah Kılıç, “Bu olay siyasi hazımsızlık en hafif tabirle siyasi magandalıktır. Bu korkunun ayak sesleri ama bir tabir var. "Korkunun ecele  faydası olmaz" Ne yaparsanız yapın artık sayılı günleriniz kaldı.” dedi

  Abdullah Kılıç, “Asmış olduğumuz İYİ Parti ye ait pankart Ordu Büyükşehir belediyesine ait damperli kamyon tarafından bilinçli olarak damper kaldırılarak yırtılmasına sebep oluyor” diyerek açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Karakoca mahallesi yönünden Ulubey istikametine giden damperli kamyon şoförü bilinçli olarak damperini kaldırıyor. Az kaldırmış olmalı ki 1 defada beceremiyor, geri geri geliyor damperini tam kaldırıyor ve pankartın yırtılmasına sebep oluyor. Bu olayı gören vatandaşlar biraz ileride şoförü durduruyor niye böyle yapıyorsun diye sorduklarında korkudan olsa gerek damperi kalkık unuttuğunu söylüyor. 

Aracın plakası ilçe Emniyet Müdürlüğüne bildirilmiş olup sonucu bizde merak ediyoruz.

Bu olay siyasi hazımsızlık en hafif tabirle siyasi magandalıktır. Bu korkunun ayak sesleri ama bir tabir var. "Korkunun ecele  faydası olmaz" Ne yaparsanız yapın artık sayılı günleriniz kaldı.” dedi.  FATMA ALAY




Anahtar Kelimeler : BU, OLAY, SİYESİ, HAZIRLIKTIR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler