- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
“ELİN ADAMINDAN BİZLERE FAYDA YOK”

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, “Artık her şey ortaya çıkmıştır. Tünelin ucundaki ışık görünmüştür” diyerek, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı olacağını söyledi.
“Cumhuriyet Halk Partisi oylarından
tırtıklamaya çalışanlar var”
Adıgüzel, “Biz 2-3 milletvekilinin peşinde değiliz Cumhuriyet Halk Partisi listesini Ordu'da 1. Parti yapmanın peşindeyiz.” diyerek açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Hükümetin başı Kemal Kılıçdaroğlu olacağına göre Ordu'dan da güçlü bir şekilde çıkmamız lazım. ‘Zaten CHP'nin Ordu'da 2 milletvekili garanti’ gibi söylemlerle Cumhuriyet Halk Partisi oylarından tırtıklamaya çalışanlar var.
Biz ikinin üçün peşinde değiliz Ordu'da Cumhuriyet Halk Partisi'ni birinci parti yapmanın peşindeyiz.
Geçtiğimiz seçimlerde Akdeniz, Ege ve Trakya'da kırmızıya boyanmış iller görürdünüz. Karadeniz ve İç Anadolu'da da sarıya boyanmış iller görürdünüz. Şimdi ilk defa Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığında Karadeniz'den bir ili Cumhuriyet Halk Partisi 1. sırada olmak üzere kırmızıya boyanmış görmek istiyoruz. Bu Ordululara en büyük hedeftir.
“Cumhuriyet Halk Partisi’ni Ordu'da en güçlü bir şekilde
çıkarmak zorundayız”
Biz 2-3 milletvekilinin peşinde değiliz Cumhuriyet Halk Partisi listesini Ordu'da 1. Parti yapmanın peşindeyiz.
Bu şekilde hükümetin başında Kemal Kılıçdaroğlu'nun olduğu bir sistemde Ordu'da hizmeti daha çok alabilmek için Cumhuriyet Halk Partisi’ni Ordu'da en güçlü bir şekilde çıkarmak zorundayız.
Diğer partilerin listelerindeki eksikleri yanlışları görüyoruz. AK Parti tarımda ve ticarette her şeyin ithal olanını getirdiği gibi adayları da ithal getirdi. Elin adamından bizlere fayda yok.
Onlar Ordu'nun yollarını öğrenene kadar ve milletimiz onların telefonunu öğrenene kadar 5 yıl geçer zaten.
Bir de seçimden seçime Ordu'ya gelip gidenler var. Bize ne elden ne de git-gelden fayda var. Bize yine kendi insanımızdan fayda var. Ordu'da yaşadık Ordu’yu yaşadık.” dedi.
DUYGU BAŞ