HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Nisan 2023 Cumartesi

İSMETPAŞA, ONUR ŞAHİN’İ AĞIRLADI

İYİ Parti 28. Dönem Ordu Milletvekili Adayı Onur Şahin, seçim çalışmalarını Altınordu İlçesi İsmetpaşa mahallesinde sürdürdü
İSMETPAŞA, ONUR ŞAHİN’İ AĞIRLADI

İYİ Parti 28. Dönem Ordu Milletvekili Adayı Onur Şahin, seçim çalışmalarını Altınordu İlçesi İsmetpaşa mahallesinde sürdürdü. Gürgentepe ilçesinde ki programlarının ardından İsmetpaşa’da ki esnafları tek tek ziyaret eden Şahin, burada da talep ve beklentilere kulak vererek sorunlara çözüm üretti.

Bütün esnafların elini sıkarak hayırlı işler dileyen İYİ Partili Onur Şahin; “Esnafımızın da halkımızın da işi çok zor. Hayat pahalılığı Türkiye'yi yaşanamaz hale getirdi. Esnaflarımız aldığı ürünleri yüksek fiyatlara aldığı için mecburen pahalı satmak zorunda. 

Vatandaşın aldığı maaş evden pazara gelinceye kadar yüksek enflasyon yüzünden eriyor. Esnaf mutsuz para kazanamıyor. Vatandaş mutsuz her şey çok pahalı istediğini alamıyor" dedi.

Yolda vatandaşlarla sohbet eden İYİ Parti Milletvekili adayı Onur Şahin, 14 Mayıs'ta bütün ülkenin huzura ve mutluluğa kavuşacağını söyledi. 

Şahin’e işsizlikten dert yanan bir genç ise, “Çoluk çocuğum var. Gidip sigortalı çalışabileceğim bir iş yeri yok. Başkanım halimizi en iyi sen anlarsın. Bu memlekete bir iş imkânı, yatırım yapılmalı” şeklinde konuşt  nHABER  MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : İSMETPAŞA, ONUR, ŞAHİN’İ, AĞIRLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler