HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Nisan 2023 Çarşamba Saat: 19:18

NACİ ŞANLITÜRK KUMRU’DA YOĞUN İLĞİ GÖRDÜ

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Adayı Naci Şanlıtürk, seçim çalışmaları kapsamında Ordu’nun Kumru ilçesini ziyaret etti. İlçede vatandaşlarla buluşan Şanlıtürk, “Kumru’da kapı kapı dolaştım.
NACİ ŞANLITÜRK KUMRU’DA YOĞUN İLĞİ GÖRDÜ

HABER: Tuğçe ARSLAN

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Adayı Naci Şanlıtürk, seçim çalışmaları kapsamında Ordu’nun Kumru ilçesini ziyaret etti. İlçede vatandaşlarla buluşan Şanlıtürk, “Kumru’da kapı kapı dolaştım. Sorunlarını da biliyoruz ve biz çözeceğiz.” dedi.

Şanlıtürk, vatandaşlarla sohbet edip, esnafları ziyaret ettikten sonra halka seslendi.

“Kumru’da su sorunu kalmayacak”

Kumru’nun yol su, altyapı ve üst yapı sorunlarını en kısa zamanda çözeceklerinin sözünü veren Naci Şanlıtürk; “Hemşerilerim seçim zamanı geliyorsunuz, sonra da gelecek misiniz diye soruyor. 3 yıldır Kumru’ya 10’dan fazla gelmişimdir. Kumru’da kapı kapı dolaştım. İnşallah Kumru- Akkuş yolunu da bağlayacağız. Kumru- Niksar ve Kumru Korgan arasındaki yolda yapılacak. İçme suyu sorunlarınızı da biliyoruz. OSKİ ile beraber Kumru’da su sorunu da kalmayacak. Kumru’ya da gölet yapacağız. Kumru’nun sorunlarını biliyoruz. Kumrulu hemşerilerimizle omuz omuza verip bu yükün altından kalkacağız.” dedi




Anahtar Kelimeler : NACİ, ŞANLITÜRK, KUMRU’DA, YOĞUN, İLĞİ, GÖRDÜ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler