HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Nisan 2023 Salı Saat: 13:18

İŞÇİLERİ 1 MAYIS’A ÇAĞIRDI

Ertan Kabadayı, “1 Mayıs; açlığa, yoksulluğa, sömürüye, baskıya ve tek adam yönetimine geçit vermeyeceğimizi kitlesel olarak dillendirmek için önemli bir fırsat. 1 Mayıs’taki gücümüzü sandığa da yansıtmak zorundayız.” dedi.
İŞÇİLERİ 1 MAYIS’A ÇAĞIRDI

Emek Partisi’nin Yeşil Sol Parti listesinden milletvekili adayı olan Ertan Kabadayı sanayi sitelerinde işçilerle görüşerek, “Tek adam yönetimine son vermek, mecliste işçi ve emekçilerin yer almasını sağlamak için 1 Mayıs’ta alanlara, 14 Mayıs’ta da sandıklara çağırıyoruz.” dedi. 

EMEP’in Yeşil Sol Parti listesinden milletvekili adayı Ertan Kabadayı, Altınordu sanayi bölgesinde işçilerle yaptığı görüşmelerde anti demokratik seçim sistemi ve Emek ve Özgürlük İttifakı’nın güçlenmesi için  seçimlere girme yeterliliklerinin olmasına rağmen bir oyun bile ziyan olmaması adına seçime Yeşil Sol Parti listesinden katıldıklarını anlatarak destek istedi. 

1 Mayıs’ın önemine dikkat çeken milletvekili adayı Ertan Kabadayı, “1 Mayıs; açlığa, yoksulluğa, sömürüye, baskıya ve tek adam yönetimine geçit vermeyeceğimizi kitlesel olarak dillendirmek için önemli bir fırsat. 1 Mayıs’taki gücümüzü sandığa da yansıtmak zorundayız.” dedi.

İşçi ve emekçi hakları için 

mücadeleye

Her seçimde olduğu gibi bu seçim sürecinden de iktidarın yanlış algı yaratmak istediğini belirten Kabadayı, “Bu iktidar işçilerin, emekçilerin haklarını yok etti. İşçilerin grevlerini yasakladı, patronların yüzünü güldürdü. Sendikaya üye olmak yasal hak olmasına karşın, ülkeden en zor iş sendikaya üye olmak. İşçilerin en demokratik hakkı olan sendikaya üye olma hakkı zorla engelleniyor. İktidar da buna destek oluyor. Artık haklarımızı güvenceye alınması için bu seçimi fırsata çevirelim. 1 Mayıs’tan 14 Mayıs’a, tek adam yönetiminin gitmesi talebini haykırmalıyız. 1 Mayıs’ta yükselteceğimiz sesimizi sandıkta tek adam rejimini sonlandırarak taçlandıralım. Yalnızca oy veren değil, hakları için örgütlenerek mücadele eden toplum yaratmak için çalışmak gerekir. Emek Partisi bunun için var. Bir işçi emeklisi olarak adayım. Tek adam rejimini yok edecek bir oy yanında aday olarak listelerinde olduğum Yeşil ve Sol Partiye bir oy istiyorum.” dedi. HABER  MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : İŞÇİLERİ, 1, MAYIS’A, ÇAĞIRDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler