HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
24 Nisan 2023 Pazartesi Saat: 17:49

GENÇLER HANGİ PARTİYİ TERCİH EDİYOR?

14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan ve 21 yılı aşkın bir süredir kesintisiz iktidarda hizmet veren Adalet ve Kalkınma Partisine 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde gençlerin teveccühü devam ediyor.
GENÇLER HANGİ PARTİYİ TERCİH EDİYOR?

14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan ve 21 yılı aşkın bir süredir kesintisiz iktidarda hizmet veren Adalet ve Kalkınma Partisi'ne 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde gençlerin teveccühü devam ediyor.

AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, Z kuşağı olarak adlandırılan genç nüfusun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlere dönük geçmişten bugüne gelen projelerin nedeniyle AK Parti'ye sempati duyduklarını ve Recep Tayyip Erdoğan'ı kendilerine örnek aldıklarını söyledi.

Başta gençler olmak üzere herkesi Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında siyaset yapmaya davet eden İl Başkanı Altaş şunları söyledi:

"'Partimize yeni üyeler kazandırmaya, AK Parti ailemizi büyütmeye devam ediyoruz. Üyeliklerinin partimize ve genç kardeşlerime hayırlı olmasını diliyorum. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın yolunda ve davasında beraber yürümek isteyen tüm vatandaşlarımızı, partimize üye olmaya davet ediyorum."




Anahtar Kelimeler : Gençler, hangi, partiyi, tercih, ediyor.

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler