- 16:00 CHP Altınordu’da Yeni Başkan Halis Poyraz
- 15:47 Mesudiye’ye Modern Ulaşım: Yollar Konfor Kazandı
- 15:41 Ordu’da Engelli ve Eski Hükümlülere Hibe Desteği Başvuruları Başladı
- 15:35 Altınordu’da 4-6 Yaş Kur’an Kursu Açıldı
- 12:51 Ordu’dan Silivri’ye: Özeller’in Yargı Süreci Başlıyor
- 12:46 Eylül Ayı Enflasyon Rakamları Açıklandı: Yıllık Oran %33,29’a Yükseldi
- 12:34 Anahtar Parti’den İktidar Mesajı: “Emin Adımlarla Yürüyoruz”
- 12:31 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü: Can Dostlarımız İçin Farkındalık Zamanı
- 12:29 Ordu’da Yeni Klasik: Kuzey Yıldızı ile Denize Açılmak!
- 12:17 Ordu’da Akaryakıta Yeni Zam Dalgası: LPG’ye 1,18 TL Zam Geldi!
- 11:26 Kantinler Mercek Altında
- 10:42 Grip Salgınına Karşı En Etkili Kalkan: Aşı
- 10:36 Havalimanında Gerçeği Aratmayan Tatbikat
- 12:33 Akkuş Belediyesi’nden Şehit Yakınları ve Gazilere İndirim Müjdesi
- 12:19 Ordu'da Yatırımcılar İçin Yeni Hibe Fırsatları Başladı
Fındık Fiyatı
“BOŞ HAYALLERE HALKIN KARNI TOK”

“Bizler Her Zaman Milletimizin Yanındayız” mesajıyla saha çalışmalarına devam eden İçişleri Eski Bakanı ve İyi Parti Ordu Milletvekili Adayı İdris Naim Şahin, Perşembe ilçesinde esnaflarla buluştu.
Cadde ve sokaklarda vatandaşla sohbet eden Şahin’e partisinin milletvekili adayları da eşlik etti. İlçe halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Şahin, esnafların ve vatandaşların sorunlarını da dinledi. Perşembe’de de özellikle ekonomiyle ilgili sıkıntılar dile geldi. Emekliler Eski Bakan Şahin’e serzenişte bulundu. “Vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm olmak için canla başla çalışarak projeler üretiyoruz.” Diyen İyi Parti Ordu Milletvekili Adayı İdris Naim Şahin ise 2023 seçimlerinin önemini anlattı.
“Bu seçimde kullanacağınız her oy, ülkemizin uzun süredir içinde bulunduğu krize, liyakatsizliğe, yoksulluğa son verebilecek en etkili araçtır. Oylarımız sadece ülkemizin kaderini değil, ilimizin de kaderini belirleyecektir” dedi.
Türkiye’de siyasette de değişmesi gerekenler olduğunu vurgulayan Eski Bakan Şahin : “Kazanmak için asla yalan söylemeyecek, kimseyi kimseye düşman etmeyeceğiz. Hepimizin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve bu milletin fertleri olduğu anlayışından hareket edeceğiz. Seçim kampanyası boyunca hiçbir adaya karşı siyasi ahlak dışı davranmayacak, kimseye iftira atmayacağız.” dedi.