HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Nisan 2023 Salı Saat: 10:25

İYİLER BİR ARADA

Türkiye Eski İçişleri Bakanı ve İYİ Parti Ordu 1. Sıra Milletvekili Adayı İdris Naim Şahin İyi Parti Üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
İYİLER BİR ARADA

HABER: KÜBRA ÇAKIR - TUĞÇE ARSLAN


Türkiye Eski İçişleri Bakanı ve İYİ Parti Ordu 1. Sıra Milletvekili Adayı İdris Naim Şahin Ordu’ya gelerek seçim çalışmalarına stard verdi. İftarda İyi Parti Üyeleri’yle bir araya gelen Şahin yemek sonrasında konuşma yaptı.

Şahin konuşmasında: “"Bir yanlış var. Söylendiği gibi değil. Anlatıldığı gibi değil. Duyulduğu gibi hiç değil. O halde alınmaya, uyutulmaya son birileri ve işte o birilerinden birisi, iyiler ailesi, İYİ Parti. Başta Genel Başkanımız inşallah yakın gelecekte 66. hükümetin Başbakanı Sayın Meral Akşener Hanımefendi'nin liderliğinde siz iyiler topluluğu olarak bu gidişata dur demeye, yola çıktık. Bir tarih yazmaya yola çıktık ve o tarihi inşallah 14 Mayıs'ta hep birlikte yazacağız. Sevgiyle yazacağız. Saygıyla yazacağız. Birlik içinde yazacağız. Gülerek yazacağız. Kimseyi kırmadan, kimseye hakaret etmeden yazacağız. Ve o tarih önemli bir tarih olacak. Tıpkı 1918-1923 süreci gibi 2018- 2023 sürecini Kuvay-i Milliye ruhuyla Ordu'da ve Türkiye'de inşallah."

 TARİHE YAZILACAK NOTLAR

 "İşte o tarihe yazacağımız notlar nedir? O tarihe yazacağımız adil bir devlet, adaletli bir yönetim yoldan çıkmış, rayından çıkmış bir yargı sistemini yeniden, hukukun evrensel ilkeleri çerçevesinde zeminine oturtmak rayından çıkarılmaya çalışılan güvenlik uygulamalarını yeniden özgürlük ve güvenlik dengesinde zeminine oturtmak kalitesinden uzaklaşmış, hizmetlerin, yatırımların doğru projeler olarak ve her coğrafyaya uygun, hem çevreye uygun hem de çağdaş standartlara uygun halde yeniden hayata geçmesini sağlamak olacak ve Türkiye'nin birbirine saygılı, birbirini seven topyekun bir millet olarak kimliğini, kişiliğini, cinsiyetini, inancını, düşüncesini, mezhebini sorgulamadan, Türk vatandaşı olmanın gururunu yaşayarak, tek millet değil, Türk milleti olarak yaşamanın gururunu hep birlikte 14 Mayıs 2023’den sonra tarihe not düşerek düşeceğiz. Bu not kalemle yazılmayacak. Bunu yaşayarak ve yaşatarak inşallah. Sizlerle, bizlerle birlikte."

 




Anahtar Kelimeler : İYİLER, BİR, ARADA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler