HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Haziran 2021 Cumartesi

“YATACAK YERİNİZ VAR, HAPİS YATACAKSINIZ!”

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel Ordu Büyükşehir Belediyesindeki usulsüzlükleri anlatmaya devam etti.
“YATACAK YERİNİZ VAR,  HAPİS YATACAKSINIZ!”

‘’BU SÖZLER HİLMİ GÜLER’E’’ 

Cumhuriyet Halk Partisi  Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel Ordu Büyükşehir Belediyesindeki usulsüzlükleri anlatmaya devam etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasında AK Partili Belediye Başkanlarına “ihaleleri açık yapın gerekirse canlı yayınlayın” çağrısı için de Ordu’nun AK partili Belediye Başkanı Hilmi Güler’e seslenerek “Hilmi Güler bu laflar bana değil, Sana, sana” dedi. 

İMAR PLANI

Adıgüzel yapılan imar  planında menfaat ve çıkar gözetildiğini iddia ederek şunları söyledi.                                                         “Ordu’da bugünlerdeyeni bir imar planı yapılıyor. Sadece Şahincili Mahallesinde 25 dönüm alan imara açılmış. Ordu’da resmen bir imar borsası var. Parseller birleştiriliyor, parseller ayrılıyor. Vatandaşlarımızın haberi bile yok. Gezdikleri dolaştıkları caddeler, çocuklarıyla oyun oynadıkları parklar, oturdukları evler, yaşam alanları belki de bir takım kirli pazarlıkların konusu olmuş durumda. Ordu Büyükşehir Belediyesi yönetiminin Ordu’ya verdiği zararı, Ordu’nun efsane belediye başkanları Süleyman Felek’le Yusuf Sırrı Furtun dahi mezarından kalkıp gelse tamir edemez.

Ordu’da bir önceki belediye başkanının uygulamalarını haklı olarak eleştirdiler. Biz bunları düzelteceğiz dediler. Fakat aynısını tekrar yapıyorlar. Birkaç örnek vereyim. Belde Evler’de sahile yapılan binayı iptal edip yıktılar, şimdi orayı tekrar yapılaşmaya açıyorlar. Durugöl’deki imarı iptal edip şimdi Durugöl’ü tekrar imara açtılar. İlküvez çöp sahasını üçlü konsorsiyuma vermişti bir önceki başkan, o sözleşmeyi iptal ettik dediler. Ancak şimdi duyduk ki aynı firmalara tekrar vermişler. Madem buralarda eski belediye başkanının yaptıklarının aynısını yapacaktınız, o halde neden iptal ettiniz. Sizin öncekinden ne farkınız var? İlküvez’deki çöp alanı konusunu daha kurcalayacağız. Eğer bir sözleşme iptal oluyorsa, tekrar yürürlüğe koymanız için tekrar ihale yapmanız lazım. Nasıl oluyor da iptal ettiğiniz sözleşmeyi aktif hale getiriyorsunuz? Hangi yöntemle, ihale yapmadan aynı kişilere bu işi verdiniz? Hatta önceki sözleşmede olan belediye payının dahi azaltıldığı söyleniyor. Eğer aynı sözleşme devam ediyorsa belediye payını nasıl azaltıyorsunuz? Yeni sözleşme yaptıysanız ihalesiz nasıl yaptınız? Bunların hesabını vereceksiniz. Sizin yatacak yeriniz yok! Aslında yatacak yeriniz var. Hepiniz hapis yatacaksınız. Er ya da geç bu ülkede namuslu savcılar, AK parti de dâhil namuslu siyasetçiler bu işe el atacaklar. 

NUMAN KURTULMUŞ

AK parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş geçenlerde Ordu’da bir seçime müdahale etmeye kalktı. Daha önceden Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirdiği bir dublörü var. Onu Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onu seçtirmek için, Numan Kurtulmuş kendi gövdesini koydu, üstüne de Hilmi Güler’i koydu. Ancak %90’ı AK partili olan Belediye Meclisinde ikisi beraber bu adamı seçtirtemedi. Bu örnekte olduğu gibi, eninde sonunda namuslu siyasette de tarafsız adalette de yenilecek ve bunların bedelini ödeyeceksiniz.”




Anahtar Kelimeler : “YATACAK, YERİNİZ, VAR, HAPİS, YATACAKSINIZ!”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler