HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
14 Nisan 2023 Cuma Saat: 23:57

BBP SEÇİM BEYANNAMESİNİ AÇIKLADI

Büyük Birlik Partisi 14 Mayıs seçimleri öncesinde seçim beyannamesini açıkladı ve milletvekili adaylarını Ankarada tanıttı.
BBP SEÇİM BEYANNAMESİNİ AÇIKLADI

Büyük Birlik Partisi 14 Mayıs seçimleri öncesinde seçim beyannamesini açıkladı ve milletvekili adaylarını Ankara'da tanıttı.

Genel Başkan Mustafa Destici seçim beyannamesini açıklarken millet ittifakına yüklendi.

Konuşmasına "Türkiye için biz varız." diyerek başlayan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici şunları söyledi.

"14 Mayıs seçiminde çıkacak sonuç önümüzdeki yüzyılı şekillendirecek. Bu seçimde tam bağımsız bir Türkiye için mücadele edenlerle, emperyalizmin bölgemizdeki planlarının bir parçası olmaya gönüllü olanlar karşı karşıya gelecekler.

Kılıçdaroğlu'na soruyorum diyelim ki 23 Nisan ve sen Cumhurbaşkanı oldun, partiden istifa edecek misin? Diğer 5 genel başkan yine bir 23 Nisan'a rastlarda Cumhurbaşkanı yardımcısı olursanız genel başkanlıktan istifa edecek misiniz, etmeyecekler, malkara keşan hoppala paşam.

PKK ve HDP'ye ne davet ettiniz devlet düşmanı kim varsa HDP meclise taşıyor yeşil sol diye bir şey kurup yeşilli de istismar ediyorlar, kırmızı sol demeleri lazımdı. Sayın Akşener Sakık sözlerini Kılıçdaroğlu'na sor tarih yazacağız diyor ama tarih olduğunun farkında değil.

Milletimizi parçalamak için tuzak üstüne tuzak kuranların oyunlarını bozduk vatanımızın bütünlüğüne milletimizin birliğine insanlarımızın hak ve menfaatlerine karşı her türlü saldırı girişimine aşılmaz bir kale olduk 21 yüzyılı Türk asrı ve Türkiye yüzyıl'ı yapacağız.

tarihimizde ilk kez baraj endişesiz bir seçime giriyoruz Büyük Birlik parasına oy vermek isteyenler artık oylarının boşa gideceğini düşünmeyecek baraj yok oylar Büyük Birlik partisine. Büyük Birlik partisi bu seçimde oyunu en az %500 arttıracak ve mecliste bir grupla temsil için önümüzde hiçbir.

Terörle teröristle ve içimizdeki legal görünümlü uzantılarıyla mücadelemiz sonuna deki sürecek terör Türkiye'nin kaderi değildir ve tek bir unsuru kalmayana kadar bitireceğiz ülkemizde huzur sağlandı ve bozulmasına asla müsaade etmeyiz o yüzden 14 Mayıs seçimi çok önemli.

Balkanlarda Türk İslam kimliğini yok etmeye çalışan zihniyet bugün farklı maskelerle ülkemizde faaliyetteler maskelerini düşününce Balkan türklüğünü istismar ediyorlar biz Bosna'da cephedeyken siz kadeh tokuşturuyordunuz hiç kimse bizi balkanlardan göçen Evlad-ı Gatihan ile karşıya getiremez"




Anahtar Kelimeler : BBP, Seçim, Beyannamesini, Açıkları

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler