HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
13 Nisan 2023 Perşembe Saat: 23:56

AK PARTİ ORDU'DA MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANITTI

28 dönem milletvekili genel seçimleri ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine bir ay gibi bir zaman kaldı.
AK PARTİ ORDU'DA MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANITTI

28 dönem milletvekili genel seçimleri ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine bir ay gibi bir zaman kaldı.

Partilerin adayları belli oldu ve adaylar sahaya indi.

AK Parti Ordu il başkanlığı da 14 Mayıs'ta yapılacak olan Genel seçimlerde milletvekili listesine giren adaylarını düzenlenen iftar yemeğinde partililere ve kamuoyuna tanıttı.

Aday tanıtım toplantısına AK Parti Genel Başkan yardımcısı ve teşkilat Başkanı Erkan Kandemir orada 1 sıra milletvekili adayı ve milli eğitim bakanı Mahmut Özer,  Ordu büyükşehir belediye Başkanı Hilmi Güler, 27 dönem AK Parti Ordu milletvekilleri Ergün Taşçı ve Metin Gündoğdu ile Parti teşkilatları ve AK partili belediye başkanları katıldılar.

Program AK Parti İl başkanlığına 2 gün önce atanan Selman altaş'ın açılış konuşması ile başladı. Selman Altaş konuşmasında AK Parti'nin daha önce de yaptığı gibi bu seçimlerde de AK Parti'nin daha önce de yaptığı gibi bu seçimlerde de vatandaşın güçlü desteğiyle tekrar iktidar olacağına vurgu yaptı. Altaş konuşmasında milletvekili adaylarının açıklandığı gün kendisinin de il başkanı olarak atandığını ifade ederek şunları söyledi. "Partimizin 2023 vizyonunu hepimiz biliyoruz bu vizyon ve hedef doğrultusunda 14 Mayıs seçimlerinde de bayrağı en üst seviyeye çıkaracağız. Ordu'dan 1 sıram milletvekili adayı gösterilen milli eğitim bakanımızın da katkılarıyla burada en yüksek oy oranı ile Cumhurbaşkanımızın koyduğu hedefe katkı sağlayacağız. Sayın bakanımız ordudaki çalışmalarını başlattı. Teşkilatlar olarak bizler de sahaya çıktık ve çalışmalarımıza devam ediyoruz."

Ardından 27 dönemde AK Parti Ordu Milletvekili olarak görev yapan Metin Gündoğdu ve Ergün Taşçı birer konuşma yaparak görev sürelerinin sonuna geldiklerini belirterek ordululardan helallik istediler.

Sonra sırasıyla Parti Ordu milletvekili adayları Samet Özdemir İsa Gül İsa Yüksel Mustafa hamarat İbrahim Ufuk kaynak ve son olarak da 1 sıra adayı milli eğitim bakanı Mahmut Özer partilere tanıtıldı ve her bir aday sırasıyla partililere selamlama konuşması yaptı.

Programın son konuşmacısı ise AK Parti Genel Başkan yardımcısı ve teşkilat Başkanı Erkan Kandemir idi. Erkan kandemir konuşmasında daha önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de Ordulu seçmenlerin AK Parti'ye teveccühünün devam edeceğinden emin olduğunu dile getirdi. Bakan Özer sözlerini şöyle tamamladı.

"Bilindiği gibi 6 Şubat'ta kahramanmaraşlı 2 deprem yaşadık ve yüzyılın felaketi olarak adlandırılan bu depremde ilk günden itibaren vatandaşlarımızın yanında yer aldık onların sorunlarıyla birebir ilgilendik. Bir taraftan deprem bize de vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya çalışırken diğer taraftan da sorumluluklarımızı unutmadan çalışmalarımıza devam ettik. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Ordu 1 sıra milletvekili adayı olarak çalışmalarımıza dün itibariyle başladık. Ordu'da eğitimi daha güçlü hale getireceğiz bu hedefe ulaşmak için daha önce 491 milyon liralık yatırım bütçesi olan Ordu'nun bu bütçesini 2023 yılı için 1 milyar 796 milyon liraya çıkarttık dolayısıyla Ordu'nun eğitime ilişkin problemlerini önemli ölçüde çözeceğiz. Ordulu kardeşlerim ben inanıyorum ki sizler küçük hesapları bir kenara bırakarak bu kutlu yürüyüşün neferler olarak Türkiye 100 yılında ordunun çok daha kritik il olmasına katkı sağlayacaksınız şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum."

Bu arada AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip erdoğan'da programa telefon bağlantısı ile katıldı.




Anahtar Kelimeler : AK, Parti, Orduda, milletvekili, adaylarını, tanıttı.

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler