HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
13 Nisan 2023 Perşembe Saat: 23:33

ZAFER PARTİSİ ADAYLARINI TANITTI

Zafer Partisi Ordu İl Başkanlığı tarafından 28. Dönem Ordu Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi.
ZAFER PARTİSİ ADAYLARINI TANITTI

HABER: Tuğçe ARSLAN

Zafer Partisi Ordu İl Başkanlığı tarafından 28. Dönem Ordu Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi. Zafer Partisi İl Binasında yapılan tanıtım toplantısına İl Başkanı Sevinç Başaran, Zafer Partisi Ordu Milletvekili Adayları; Yener Turan, İbrahim Yanık, Öznur Genç Erdem, Levent Şaban Başkaya ve Partililer Katıldı. Diğer adaylar Hüseyin Yalçıntaş ile Mehmet Kahraman ile rahatsızlıkları dolayısıyla katılamadı.

“Üçüncü seçenek Zafer Partisi”

Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Sevinç Başaran konuşmasında; “Türk milleti, halkımızı iki cepheye bölen Saray rejimi ve muhalefet arasında bir secim yapmak zorunda değildir. Zafer Partisi, bu bölünmüşlüğü aşabilmek için Türk milletinin önüne üçüncü seçenek olarak çıkmaktadır.” ifadelerine yer verdi.

“Hak yerini bulacak”

Zafer Partisi 28.Dönem Ordu Milletvekili Adayı Yener Turan Ordu’yu daha güçlü ve dinamik hale getirip, çiftçinin, fındıkçının haklarını 12 ay konuşmak için bir yola çıktıklarını belirterek, “14 Mayıs’taki seçimlerden sonra hak yerini bulacak. Ordu’nun güzel yürekli aileleri için söz veriyorum. Ordumuzun değerini Ankara’da tarafsız bir şekilde savunucusu olacağız.” dedi.




Anahtar Kelimeler : ZAFER, PARTİSİ, ADAYLARINI, TANITTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler