HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
11 Nisan 2023 Salı Saat: 15:36

HALİT TOMAKİN'E TEPKİLER BÜYÜYOR

Ak Parti Ordu Milletvekili aday adaylığı sürecinde yer alan Sefa Yüce, Halit Tomakin’in paylaşımına tepki gösterdi.
HALİT TOMAKİN'E TEPKİLER BÜYÜYOR

HABER: Kübra ÇAKIR


Halit Tomakin sosyal medya hesabı üzerinden, istifanın eşiğine gelindiğini ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ulaşamadığını dile getirerek bir paylaşımda bulunmuştu. Konuya ilişkin birçok yorum yapıldı. Ak Parti Ordu Milletvekili aday adaylığı sürecinde yer alan Sefa Yüce, Halit Tomakin’in paylaşımına tepki gösterdi.

Sefa Yüce paylaşımında Halit Tomakin’e yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ederek, yapılan paylaşımdan üzüntü duyduğunu dile getirdi.

Yüce paylaşımının geri kalanında: “ Kefenimle bu yola baş koydum diyen bir liderin, ezilmiş, ötekileştirilmiş, zulmedilmiş insanların mücadele ettiği bu davanın il başkanı olarak; En çok mücadele etmeniz gerektiği zamanda, sırf milletvekili adayı olamadınız diye, liste eleştirisinin gölgesinde görevden kaçma mücadeleniz tarihin tozlu sayfalarında yer almanızı sağlayacaktır” ifadelerine yer verdi.

“PARTİ İÇİN BÜYÜK RİSK”

 “Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere sunmuş olduğu listeyi riskli görüp, görevden istifa bile etme cesaretini gösteremeden kaçmaya çalışmanız, bu parti için ne kadar büyük bir risk olduğunuzu zaten ortaya koymaktadır” şeklinde sözlerine devam eden Yüce,  “Partilisinin sesini duymayan, derdiyle dertlenmeyen, acısını ve mutluluğunu paylaşmayan birisinden zaten lider de olmaz ve bu kutlu mücadelede askerde olmazdı. Yollar her zaman güllük gülistanlık olmaz, hava her gün günlük güneşlik geçmez. Asfalt yolda olduğu gibi gün gelir ihtiyaç olursa stabilize yolda da araç sürmeyi öğrenmek zorundayız, gemiyi karaya yaklaştırmada ki ustalığımız olmak zorunda. Elbette listeyi beğenenler, beğenmeyenler, küsenler olacaktır ama bu listeyi yapan Sn. Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bizi millet gibi bir millet yapan adamdır. Vekil nedir ki?” ifadeleriyle Tomakin’in paylaşımına tepkisini belirtti.

Yüce son sözlerinde ise “Sonuç olarak Sn. Başkan sizin şu yaptığınız muhalefetin değirmenine su taşımaktır. Koltuk kapma davasında kirli bir oyundur. Sizin için bu saatten sonra bu davaya en büyük hizmetiniz istifanız olacaktır. Biz bu davaya hizmet edenler olarak hepimiz Recep Tayyip Erdoğan’ız! Sesinizi duyduk Başkan. İstifanızı bekliyoruz. Saygılarımla” ifadelerine yer verdi.


 




Anahtar Kelimeler : HALİT, TOMAKİNE, TEPKİLER, BÜYÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler