HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Nisan 2023 Pazartesi Saat: 14:15

"EN İDDİALI ADAY LİSTESİ"

Ordu İyi Parti İl Başkanı Melikşah Murat Genç ve İyi Parti Ordu 2. sıra Milletvekili Adayı Onur Şahin diğer milletvekili adaylar hakkında konuştular.
"EN İDDİALI ADAY LİSTESİ"

HABER: Kübra ÇAKIR

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan, milletvekilliği seçimleri için Ordu’da tüm partilerde Milletvekili aday listeleri dün açıklanmıştı. Ordu İyi Parti İl Başkanı Melikşah Murat Genç, listede yer alan adaylar hakkında düşüncelerini paylaştı:

 

“İl Başkanı Genç, adayların hepsinin Ordu’ya hizmet için çalışacaklarını dile getirerek, “Ordu için en iyi adayları seçtiğimizi düşünüyorum, hepsi birbirinden kıymetli. Ordu’nun sorunlarını bilen, Ordu’nun sorunlarına çözüm üretme kapasitesi olan, kişilikli, onurlu ve düzgün insanlar, her hangi bir şaibesi olamayan. Ordu için hizmet eden insanlar, kendilerini ispatlamış insanlar var. Sayın bakanımız İdris Naim Şahin yolda geliyor. Onur Bey yıllarca Ordumuzun çeşitli sivil toplum kuruluşlarında Ordumuza hizmet etmiş bir adayımız. Yine Çiğdem Çelenk Karakaya partimize kuruluşundan beri hizmet etmiş bir adayımız. Murat Vardal Türkiye’nin gerçekten sayılı ekonomistlerinden birisi. Ordu’da doğmuş, büyümüş bir arkadaşımız. Yine diğer avukat kadın arkadaşlarımız da gerçekten çok kıymetli, Ordu’nun siyasi geleceğinde uzun yıllar göreceğinizi bildiğimiz arkadaşlar. 6 adayımız ile beraber çok güçlü bir şekilde Ordu’ya hizmete geliyoruz. Yakında bir aday tanıtım toplantımızda da detaylı konuşacağız zaten.” İfadelerine yer verdi.

 

 

Listenin 2. sırasında yer alan İyi Parti Ordu 2. sıra Milletvekili Adayı Onur Şahin de İyi Parti listesinde bulunan diğer milletvekili adayları için konuştu.

 

“EN İDDİALI ADAY LİSTESİ”

 “Bu açıklanmış olan milletvekili aday listelerinin ilimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Sayın il başkanımızın da ifade etmiş olduğu gibi İyi Parti’nin listesi çok net ifade ile Ordu’daki milletvekili adayları listelerinin en iddialı aday listesidir. Çünkü bakıldığında hepsi Ordu’nun konularına vakıf, kendi alanlarında geçmiş dönemde background’u olan arkadaşlarımız. Başarılı bir çalışma olacağını ve sürpriz bir şekilde İyi Parti olarak da TBMM’de Ordu’nun temsil edileceğine çok net şekilde inanıyoruz” dedi

 

“ORDU’NUN STK’LARINDA BİR GEÇMİŞİ OLMAYAN ADAYLAR İSTEMİYORUZ”

Onur Şahin son olarak Ordu’yu bilen kişilerin Milletvekili olması gerektiğinin altını çizerek; “Tabi ki buradan da bir şeyi hatırlatmak istiyorum. Milletvekili adayları açıklanmadan önce dikkat ederseniz özellikle OTSO, Müsiad, Müttehitler Derneğinin açıklamış olduğu bir deklarasyon vardı. Yani biz Ordu’daki Milletvekili olacak adaylarında beklediğimiz özellikler, olmayanlar özellikleri de desteklemeyeceğimiz noktasında. Orada şu ifade ediliyor Ordu’da yaşamamış, Ordu’nun sorunlarını bilmeyen, Ordu’nun STK’larında bir geçmişi olmayan adayları istemiyoruz diye bir açıklamaları vardı. Ben buradan bu çok değerli tespitleri, kriterleri kamuoyuna açıklamış olan STK’ların bildirilerini yapmalarını bekliyoruz.” Şeklinde konuştu.




Anahtar Kelimeler : EN, İDDİALI, ADAY, LİSTESİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler