HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
8 Nisan 2023 Cumartesi Saat: 11:44

MHP İDDİALI GELİYOR

Şanlıtürk ve diğer milletvekili adayları dün akşam seçim koordinasyon merkezi üyeleri ile bir araya geldiler.
MHP İDDİALI GELİYOR

MUHABİR:TUĞÇE ARSLAN

Milliyetçiyi Hareket Partisi'nde milletvekili aday listelerinin açıklanmasından sonra, Ordu 1. sıra Milletvekili Adayı Naci şanlıtürk ve diğer adaylar 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimler için çalışmalarını hızlandırdılar.

Öncelikli olarak oluşturulan Seçim Koordinasyon Merkezi üzerinden yapılacak çalışmalar planlanıyor.

Şanlıtürk ve diğer milletvekili adayları dün akşam seçim koordinasyon merkezi üyeleri ile bir araya geldiler.

Kaybedecek zamanlarının olmadığını dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi Ordu 1. sıra Milletvekili Adayı Naci Şanlıtürk, burada yaptığı konuşmasında "şehrimizin birikmiş sorunları var ve bu sorunları çözmek adına bir yola çıktık. Bu kutlu yolculukta seçim koordinasyon merkezi çalışanlarımıza çok işler düşüyor. Emekleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum." dedi.

Naci şanlıtürk merkez çalışanları ile sohbet sırasında MHP'nin listelerinin tamamen yerli olduğunu belirterek diğer siyasi partilerin de listelerinde esinlikle yerli isimlerin yer alması gerektiğini, ithal vekillerin bugüne kadar orduya hiçbir fayda sağlamadıkları gibi ordudan çok şey götürdüklerine dikkat çekti. Ordu ne çektiyse orduyu tanımayan, dışarıdan dayatmayla seçmenin önüne getirilen isimlerden, milletvekillerinden çekti diyen Naci Şanlıtürk, ilin problemlerinin de yer aldığı değerlendirmelerinde şu görüşlere yer verdi:

"Her şeyden öte malumunuz bir deprem felaketi yaşadık. Dolayısıyla bu propaganda sürecinde şarkılı türkülü ve sesli propaganda yapmayacağız. Aday karşılama yok. Bir tarafta elem keder varken, bir tarafta düğün dernek gibi konu yapmak gibi bir düşüncemiz ve halimiz yok. İlimizin faydasına ne varsa gereğini yapmaya çalışacağız.  Ordu Büyükşehir Belediyesi ile orada çözmek için gayret sarf edeceğiz. Her şeyi Ankara'dan beklemeyelim. Milletvekili, sorunların takibini elbette ki yapacak ve dile getirecek ancak esas çözüm merkezi Ordu Büyükşehir -Belediyesi ve diğer yerleri yönetimlerdir. Sorunlarımızı buralarda çözmek mümkün.

Turizmin canlanması için turistik bölgelerimizde altyapı çalışmalarının hızla bitirilmesi lazım.

Bir de şöyle bir hissiyatımız var: İnceden sanki MHP'yi kıskanıyorlar, Cumhur ittifakı ortağımız AK parti bizi son zamanlarda yapılan çalışmalara ve etkinliklere davet etmekten imtina ediyor. Doğru bir yaklaşım olmadığını ifade etmek gerekir.

Bir başka mesajda 7'li 8'li 9'lu 10'lu her neyse masaya, istekleriniz asla halkta karşılık bulmayacaktır. Sizlerin hevesleri ve nefisleri uğruna ülkenin bölünmesine müsaade etmeyeceğiz. 14 Mayıs'ta göreceksiniz ki sağduyulu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları sizleri yeniden sandığa gömecektir."




Anahtar Kelimeler : MHP, İDDİALI, GELİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler