HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Nisan 2023 Çarşamba Saat: 11:36

TEYFİK KARABULUT KORGAN'DA KONUŞTU

İyi Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Teyfik Karabulut Korganlı hemşerilerle iftar programında bir araya geldi programdan sonra ise soruları yanıtladı.
TEYFİK KARABULUT KORGAN'DA KONUŞTU

İyi Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Teyfik Karabulut Korganlı hemşerilerle iftar programında bir araya geldi programdan sonra ise soruları yanıtladı.

Ordunun siyasi durumunu değerlendiren Teyfik Karabulut “Ordu maalesef Türkiye’nin kadersizlerinden biri, ben bunu bir ordulu  olarak üzülerek söyleyim. Bunun en büyük göstergesi ise Ordu’nun resmi itatislikler de ortaya çıkan resmi,Ordu ekonomik kalkınmışlık. noktasında Türkiye’nin 50 küsürüncü ili ve Karadeniz bölgesininde  ekonomik olarak geri kalmış illerinden bir tanesi. Bunun bir diğer göstergesi ise istatistiksel olarak 2000 yılından sonra 250 bin ortalama göç veren il Ordu, insanlar geçindikleri, rahat yaşadıkları yerden göç etmezler bu kadar insan göç ediyorsa demekki burda bi sıkıntı var ne bu sıkıntı, insanlar burda rahat yaşamaya, ekonomik anlamda refah içinde yaşama, ulusal standartlarında bi hayat sürme imkanı bulamadıkları için gidiyorlar, Ordu’nun bu anlamda sıkıntıları var. Maalesef Ordu’nun yerel siyaseti ve ülkenin genel siyaseti Ordu’ya bi şey vermiş değil.

“Yerel siyasetinde genel siyasetinde yapması gereken ama yapmadığın çok şey var”

Karabulut “yerel siyasetinde genel siyasetinde yapması gereken ama yapmadığı çok şey var,benim şahsen ortaya çıkış sebebim ise bu eksikliklerle ilgili bi itiraz sesi yükseltmek, bunların takipçisi, talepçisi olmak adına burdayım, onun için siyaseti yapmayı düşünüyorum.”dedi




Anahtar Kelimeler : TEYFİK, KARABULUT, KORGANDA, KONUŞTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler