HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Nisan 2023 Çarşamba Saat: 11:11

İTHAL VEKİL İSTENMİYOR

2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde merak edilen konuların başında illerdeki milletvekili listelerinin ne yönde şekilleneceği gelmektedir.
İTHAL VEKİL İSTENMİYOR

2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde merak edilen konuların başında illerdeki milletvekili listelerinin ne yönde şekilleneceği gelmektedir. Bu anlamda Ordu' da Ak Parti'nin adayları kamuoyu tarafından merakla bekleniyor. 

 Önceki yıllara istinaden, kamuoyu araştırmaları ve temayül yoklaması milletvekili listelerinde belirleyici unsunlardır. Aday listesine "ithal aday" yazılmaması son zamanlarda ordulu vatandaşların, iktidar ve muhalefet milletvekili aday adaylarının, STK'ların gündeme getirmiş olduğu konudur. 

Bununla ilgili meslek odalarının yapmış olduğu " Ordu'nun sorunlarını bilen, Ordu'nun sorunlarını çözüme kavusturabilecek nitelikte adayların belirlenmesi" açıklaması halkta büyük bir yankı uyandırdı. 

Halkta yankı oluşturması nedeniyle milletvekili aday adayları da konuyla ilgili açıklamalarda bulundular. Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Kadem Adalı: " Ordu'nun milletvekili bu şehirde yaşayan, bu şehri bilen, sorunlarını çözüme kavuşturma isteğiyle şehir adına şahsi risk alabilecek düzeyde kişiler olması gerekiyor. Özellikle vatandaşlar ve teşkilatlar da bunu istiyor. "İthal vekil" istenmiyor." dedi.

Listeye girmesi beklenen Adalı: " Aday belirlenirken Ak Parti'ye ve millete hizmet edebilir mı, Diğer partilerden oy alabilir mı, toplumun her kesiminde karşılığı var mı, temsil gücü kuvvetli mi gibi soruların Aday belirleme de etkili etmenler olduğunu belirtti. Bu etmenler göz önünde bulundurulur ise Ak Parti'nin seçimlerde bir sorun yasamayacagini ifade etti.




Anahtar Kelimeler : İTHAL, VEKİL, İSTENMİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler