HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Nisan 2023 Salı Saat: 11:30

'SEÇİMDE YER ALMALILAR'

Mali Müşavir Bahadır Baş siyasi partilerin listelerinde seçilebilecek yerlerde mali müşavirlere de yer verilmesi gerektiğini belirtti.
'SEÇİMDE YER ALMALILAR'

Mali müşavir, gerçek ya da tüzel olarak adlandırılan kişilerin ve kurumların hesap bilgilerini düzenler, analiz eder, varlık, borç ve sermaye hesabı girişlerini yapar.

Ordu Mali Müşavirler Odası Eski Başkanı ve Türk Ticaret Kurumu Üyesi, Mali Müşavir Bahadır Baş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 14 Mayıs 2023’de yapılacak olan yeni çıkmış dönem milletvekilliği genel seçimlerinde, siyasi partilerin listelerinde seçilebilecek yerlerde mali müşavirlere de yer verilmesi gerektiğini belirtti.

Bahadır Baş paylaşımında mali müşavirlerin mecliste millet adına önemli görevler üstlenebileceklerine dikkat çekerken:  “Mali müşavirler; ülke ekonomisi ve işletmeler için değer yaratmakta, yarınlarımızın güvencesi olan sürdürülebilirliğin sağlanmasında kilit rol üstlenmektedir.
Geleceği öngörebilecek ve geleceğe hazır olabilecek bir yönetim anlayışı için mali müşavirlerin birikim ve tecrübelerinden yararlanmak gerekiyor.
14 Mayıs seçimlerine giderken, siyasi partilerimizin listelerinde mali müşavirlere seçilecek yerlerde yer vermeleri, ülkemizin sorunlarının çözümü ve kamu finansmanı konusunda Türkiye Büyük Millet Meclisimizin çalışmalarına büyük katkı sunacaktır.” İfadelerine yer verdi.




Anahtar Kelimeler : SEÇİMDE, YER, ALMALILAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler