HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Nisan 2023 Salı Saat: 09:21

İYİ PARTİ ADAY ADAYLARINI TANITTI

İyi Parti Ordu 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı tanıtım toplantısı yapıldı.
İYİ PARTİ ADAY ADAYLARINI TANITTI

İyi Parti Ordu 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı tanıtım toplantısı yapıldı.

Altınordu ilçesi Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan tanıtım töreninde Milletvekili aday adayları görücüye çıktı. 22 aday adayının tanıtıldığı toplantı İstiklal marşı ve saygı duruşunun ardından deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlar için dua okundu. İyi Parti Ordu İl Başkanı Melikşah Murat Genç, aday adaylığı toplantısınra gerçekleştirdiği konuşmasında İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ve İyi Parti heyetinin Türkiye’nin 81 ilinde kapı kapı dolaşarak vatandaşların sorunlarını dilediğini ve çözüm üretmek için ellerinden geleni yaptığını belirtti.

Başkan Genç, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e sözümüz var. Cumhuriyeti koruyacağız. Ülkemizi muhasır medeniyetler seviyesine çıkaracağız. Bunun için Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi ve liyakatli yönetici kadrolarımız 81 ilimizi son 5 yılda defalarca gezerek vatandaşlarımızın sorunlarını dinledi çözümleri ve projeleri hazırladı. Ekonomi, eğitim, sağlık, hukuk, sosyal yardımlar ve milletimizin sorun yaşadığı her konuda liyakatli kadrolarla İyi Parti milletimizin dertlerine derman olmak için hazırdır. Kimseyi ötekileştirmeden 84 milyon yurttaşımıza hizmet etmeye hazırdır” şeklinde konuştu. “Güneşli, mutlu, huzurlu günlere az kaldı” İl Başkanı Genç, “ Milletimize söz veriyoruz. Vekalet vereceğiniz millet vekillerimiz ayakkabı yalamayacak milletimiz hizmetkarı olacaktır. Ankara’da sizlerin hakları için mücadele edip sorunlarınızı dile getirecek çözümleri için gece gündüz çalışacaklardır. Az kaldı güneşli, mutlu, huzurlu, adil günlere az kaldı. Milletimize verdiğimiz sözümüzü tutmak için gece gündüz çalışacağız, kazanacağı, kazanacağız, kazanacağız” diyerek sözlerini sonlandırdı.

İl Başkanı Genç’in konuşmasının ardından milletvekili aday adayları kendilerine verilen süre içerisinde konuşmalarını gerçekleştirdiler.

n BÜLTEN




Anahtar Kelimeler : İYİ, PARTİ, ADAY, ADAYLARINI, TANITTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler