HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
31 Mart 2023 Cuma Saat: 08:49

KADEM ADALI, SAHADA

Altınordu Muhtarlar Derneği, Altınordu Berberler ve Kuaförler Odası, Bakkallar ve Bayiler Odası, Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Tuhafiyeciler Odası'nı ziyaret etti. Ziyaretlerde meslek odalarının sorunları konuşuldu.
KADEM ADALI, SAHADA

AK Parti 28 dönem Ordu Milletvekili Aday Adayı Kadem Adalı, temayül yoklaması sonrası ziyaretlerini sürdürüyor. 

Bu kapsamda Ordu'nun Altınordu ilçesinde sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Adalı,  Altınordu Muhtarlar Derneği, Altınordu Berberler ve Kuaförler Odası, Bakkallar ve Bayiler Odası, Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Tuhafiyeciler Odası'nı ziyaret etti. Ziyaretlerde meslek odalarının sorunları konuşuldu. Fikir alışverişi yapıldı.  

Adalı, ziyaretler sonrasında, "meslek odalarımız ile birlikte çalışarak ilimizin daha fazla gelişmesi için destek vereceğimizi ifade ederek görüş ve önerilerini not aldık." şeklinde demeç verdi.

İŞ İNSANLARINDAN DESTEK İSTEDİ

Aday Adayı Adalı, ikili sohbet havasında geçen meslek odaları ziyaretlerinden sonra Ordu Sanayici İş İnsanları Derneği Başkanı Burhan Çakmak'ı da ziyaret etti. Ekonomi ve siyaset üzerine deneyimleri ile ilgili bilgi ve istişarelerde bulunulan görüşmede Adalı, Çakmak'tan İş İnsanları dernek üyelerinin desteğini talep etti.       nBÜLTEN

 




Anahtar Kelimeler : KADEM, ADALI, SAHADA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler