HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Mart 2023 Çarşamba Saat: 09:02

‘ORDU SAHİPSİZ KALMAYACAK’

İYİ Parti 28. Dönem Ordu Milletvekili A. Adayı Onur Şahin, seçim çalışmalarını Perşembe ve Fatsa ilçelerinde sürdürdü.
‘ORDU SAHİPSİZ KALMAYACAK’

İYİ Parti 28. Dönem Ordu Milletvekili A. Adayı Onur Şahin, seçim çalışmalarını Perşembe ve Fatsa ilçelerinde sürdürdü. 

Her iki ilçede de yoğun bir ilgiyle karşılanan Onur Şahin, katıldığı davet ve programlarda İYİ Partinin iktidarında ,son 20 yıldır Ordu İlinin temsilinde yaşanan sahipsizliğin son bulacağı ve Ordu ilinin sorunlarına vakıf ve çözüme yönelik kabiliyeti olan Milletvekilleriyle temsil edileceğine vurgu yaptı.

İlimizin çözümsüzlükten dolayı kronik hale gelen sorunlar bilindiği halde bir sonuca gidilemiyorsa bunun en büyük sebebi  özellikle ilimizi temsil eden iktidar milletvekillerinin Ordu ile bağının sadece Ordu doğumlu olmakla sınırlı olup, ilin tarım, ticari ve sosyal hayatından bihaber olmalarıdır.

Bizler İYİ Partililer olarak halkın milletvekilleri adaylarıyız. Onların sorunlarını bilen, gerek tarım gerekse ticaret ve sanayi  konularında çalışmalarda bulunmuş, sorunları tespit ederek çözüme yönelik önerileri ilgili kurum ve makamlara sunmuş kişileriz

Ordu Ziraat Odası Başkanlığından Ulusal Fındık Konseyi Başkanvekilliğine, Sanayi ve Ticaret Odası Meclis Üyeliklerinden Sanayi Sitesi Kuruluşları ve yöneticiliklerine kadar hayatımız İlimizin sorunlarına mesai harcamakla geçmiş ve çalışmalarımızı Ordu’muzun Milletvekilleri olarak TBMM’ne  halkımızın desteğiyle taşımayı amaçlamaktayız.

İNSAN KAYNAĞI DÖNÜŞÜMÜ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Gücümüzü ve enerjimizi yeni istihdam sahaları ortaya çıkarmak için harcayacağız. Ordulu sermayeyi şehrimize çekeceğiz. Onlara cazip imkânlar tanıyacağız. Göç’ü, bu memleketin çocukları için kader olmaktan çıkaracağız. Bizler şehrimizi seviyor, insanımıza, milletimize inanıyoruz. Yüreğimizi, sevgimizi koyarak geliyoruz” diye konuştu.

Sadece fındığı yetiştiren değil , nihai ürüne yönelik tüm bileşenlerinin sanayileşmesinin il ve sektör bazında teşviklerle ilimizde şekillenmesini sağlayarak fındık sanayinde istihdamı sezon ağırlıklı olmaktan çıkartarak tüm yıla yaygın daimi hale getireceğiz.

Fatsa’da ki iftar programının ardından rotayı esnaflara çeviren Şahin, esnafların sorunları ile ilgili karşılıklı istişarelerde bulundu.  nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : ‘ORDU, SAHİPSİZ, KALMAYACAK’

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler