HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Mart 2023 Cumartesi Saat: 08:24

ŞANLITÜRK, YOĞUN MESAİDE

“Mahalle Buluşmaları” temalı seçim çalışmalarına Altınordu İlçesi Nizamettin Mahallesinde start veren Şanlıtürk, bu kez de rotayı Perşembe ve Gölköy ilçelerine çevirdi.
ŞANLITÜRK, YOĞUN MESAİDE

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 28. Dönem Ordu Milletvekili A. Adayı Naci Şanlıtürk’e seçim çalışma programları için artık zaman yetmiyor. Bir günde en az iki, üç ilçe ziyaretleri gerçekleştiren Şanlıtürk, gittiği yerlerde de çalmadık kapı bırakmıyor.

Şanlıtürk, Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, Perşembe İlçe Başkanı Ersoy Çarkçı Altınordu İlçe Başkanı Dinçer Kurucu ve İl, İlçe yöneticileri ile birlikte ilk olarak Perşembe Emniyet müdürü Kenan Dağdeviren’i makamında ziyaret ederek nazik ev sahipliği için Dağdeviren’e teşekkür ederek, şahsında tüm Emniyet Teşkilatımıza görevlerinde başarılar diledi.

Şanlıtürk’ün ikinci durağı ise beraberindeki heyetle birlikte Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Saim Tandoğan beyi makamında ziyaret etmek oldu. Misafirperverliği ve hoş sohbeti için Başkan Tandoğan’a teşekkür eden Şanlıtürk, Başarılı çalışmalara imza atan Belediye Başkanına başarılarının daim olmasını dileyerek, Cumhur ittifakı anlamında uyum içerisinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Perşembe Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi ve Perşembe Şoförler Odası Başkanı Ali Şahin’i de makamında ziyaret eden Şanlıtürk, misafirperverliği için kendilerine teşekkür etti.

Perşembe Esnaf Odası başkanı Ümit Kaya’yı ve Perşembe Ziraat Odası başkanı Arslan Soydan’ı ziyaret eden Şanlıtürk, her iki kuruma da ayrı ayrı misafirperverliği ve hoş sohbetleri için kendilerine teşekkür etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanımız Sn.Mehmet Özçelik, Perşembe İlçe Başkanımız Sn. Ersoy Çarkçı Altınordu İlçe Başkanımız Sn.Dinçer Kurucu ve İl, İlçe yöneticilerimiz ile birlikte; İlçede Esnafları ziyaret ederek bol bereketli kazançlar diledikten sonra istikameti Gölköy ilçesine çevirdi.

Şanlıtürk, burada da Gölköy İlçe Başkanı Ali Mert, Altınordu İlçe Başkanı Dinçer Kurucu ve Ak Parti Gölköy Belediye Meclis Üyesi değerli ağabeyim Kadir Çelenk ile birlikte; Gölköy Damarlı'dan Bayram, Hüseyin, Mustafa, Gürbüz ve Çiğdem Çelenk Karakaya'nın babası Lütfü Çelenk’in vefatı nedeniyle ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Merhuma Allah’tan rahmet dileyen Şanlıtürk, kederli ailesine, sevenlerine ve yakınlarına da sabırlar dileyerek mekanı cennet olsun diyerek temenni de bulundu.

Şanlıtürk, bir taziye ziyareti de şehit ailesine gerçekleştirdi. Gölköy İlçe Başkanı Ali Mert, Altınordu İlçe Başkanı Dinçer Kurucu ve Ak Parti Gölköy Belediye Meclis Üyesi Kadir Çelenk ile birlikte; Gölköy Damarlı'dan Şehidimiz Yaşar Biçer, Erol ve Birol Biçer'in babası, kıymetli ağabeyim Şevket Biçer'in vefatı nedeniyle ailesine taziye ziyaretinde bulunan Şanlıtürk, “Merhum ağabeyime Allah'tan rahmet diler, kederli ailesine, sevenlerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun” dedi.

Gölköy’de yoğun programların arasında vatandaşların çay davetine icabet eden Şanlıtürk, Misafirperverliği ve hoş sohbetleri için esnaf ve vatandaşlara gösterdikleri ilgi ve teveccühleri için ayrı ayrı teşekkür etti. Şanlıtürk, seçim çalışmalarını bugünde Fatsa ilçesinde sürdürmeye devam edecek.

nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK, YOĞUN, MESAİDE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler