HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Mart 2023 Perşembe Saat: 08:59

AKP’DE TEKİNTAŞ RÜZGARI ESİYOR

Türkiye yeni bir seçim havasına girerken, partilerde aday adaylığı yarışı da tüm hızı ile devam ediyor.
AKP’DE TEKİNTAŞ RÜZGARI ESİYOR

Türkiye yeni bir seçim havasına girerken, partilerde aday adaylığı yarışı da tüm hızı ile devam ediyor.

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanı seçimi kadar, kimlerin milletvekili adayı olacağı ve seçileceği de merak konusu oluyor.

Ordu’da bir önceki seçimlerinde milletvekili olan o dönemde aday adayı olanların bu seçimde de aday adaylığı için müracaat ettiği gözleniyor. Bunun yanında yeni aday adayları içerisinde ise tanınan bir çok ismi görmek mümkün oluyor.

Bu aday adaylarından biride Engin Tekintaş. Tekintaş sağ görüşten gelen bir siyasetçi olan Tekintaş, AK Parti il Başkanlığı, Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevlerini de başarıyla yapmıştı. 

14 Mayıs seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden milletvekili aday adayı olan Engin Tekintaş’ın ismi ön plana çıkıyor.

Yıllarca siyasi arenada çeşitli görevlerde başarılı şekilde yer alan, AK Partini tanınan ve sevilen yüzü Engin Tekintaş, ‘’Bu güne kadar ilim için yapılması ne gerekiyorsa elimden geleni yaptım. Yeni kurulan Altınordu ilçesinin ilk belediye başkanı olma gururunu yaşadım. Yine bir dönem Büyükşehir Belediye başkanı olarak hizmet etme şerefine ulaştım. Şimdi de vekil olarak ilimi Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil etmek istiyorum. Halkımın ilimin gözü kulağı olmak istiyorum. Rabbim nasip ederde milletvekili seçildiğimde ilimizin sorunlarını meclise taşıyacağım. Çözüm için uğraşacağım. Mecliste kapım tüm vatandaşlarıma açık olacaktır.’’ şeklinde konuştu.

Öte yandan Engin Tekintaş’ın listede yer almasına kesin gözü ile bakılıyor.

Canan Özdemir

 

 




Anahtar Kelimeler : AKP’DE, TEKİNTAŞ, RÜZGARI, ESİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler