HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
21 Mart 2023 Salı Saat: 08:14

DDY ESKİ GENEL MÜDÜRÜ ADAY ADAYI

Devlet Demiryolları eski Genel Müdürü Ali İhsan Uygun, AK Parti 28. Dönem Ordu Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusu yaptı.
DDY ESKİ GENEL  MÜDÜRÜ ADAY ADAYI

Devlet Demiryolları eski Genel Müdürü Ali İhsan Uygun, AK Parti 28. Dönem Ordu Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusu yaptı.

 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerin tüm Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulunan Uygun; “14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde Ordu'muzdan 28. Dönem Milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvurumuzu yaptık. Ordu’ya ve Ordulu'ya hizmet için çıktığımız bu yolda tüm gönüllere dokunacağız. Seçimler Ordu'muza ve ülkemize hayırlar getirsin” dedi.

Hemşehrileri Ali İhsan Uygun'un aday adaylığından memnuniyet duyduklarını ifade eden Ak Parti Aybastı İlçe Başkanı Fazlı Eren, "Devlet Demir Yolları Genel Müdürü görevini ifa edip emekli dilekçesini vererek ayrılan ve Ordu’dan Milletvekili aday adaylığı müracaatını yapan değerli kardeşimiz ve bürokratımız Ali İhsan Uygun’u Belediye Başkanımız Beytullah Geçtan ve teşkilat arkadaşlarımızla İlçemizde ve işyerimizde ağırladık. Aday adaylığı sürecinin partimize ve şahsına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."ifadelerini kullandı.  nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : DDY, ESKİ, GENEL, MÜDÜRÜ, ADAY, ADAYI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler