HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
20 Mart 2023 Pazartesi Saat: 05:13

ŞANSER ŞAHİN ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

Ordu’da iş insanı Şanser Şahin, AK Parti’den Ordu milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı.
ŞANSER ŞAHİN  ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

Ordu’da iş insanı Şanser Şahin, AK Parti’den Ordu milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı. Orduspor Kulüp Başkanlığı,  İl Genel Meclis Başkanlığı ve birçok STK’da görev alan Şanser Şahin, “ Ülkeme ve memleketime hizmet etmek için yola çıktım” dedi.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinin hayırlara vesile olmasını dileyen Şanser Şahin, “Türkiye Yüzyılına ilk adım atacağımız bu yılda millet olarak önemli bir kararın eşiğindeyiz. Millete hizmet yolunda 21 yıldır hizmet eden Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte bu yolda yürümek için AK Parti’den Ordu Milletvekili aday adayı oluyorum.

Allah çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde inşallah ülkemizin her tarafına hizmetler yapmaya milletimizin gönlüne dokunmaya devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Genç yaşında yakalandığı hastalık nedeniyle Samsun’da tedavi gören Muhammed Karayiğit, hayatını kaybetti.

Ordu’nun Çaybaşı ilçesinden olan 36 yaşındaki Muhammet Karayiğit, yakalandığı hastalık nedeniyle Samsun 19 Mayıs Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi görüyordu. Evli olan genç adam tüm tedavilere rağmen hayatını kaybetti.

Aynı zamanda Yeniden Refah Partisi Çaybaşı İlçe Başkanlığı’nda Teşkilat Başkanlığı görevini yürüten Muhammed Karayiğit’in genç yaşta hayatını kaybetmesi sevenlerini yasa boğdu.

   




Anahtar Kelimeler : ŞANSER, ŞAHİN, ADAY, ADAYLIK, BAŞVURUSUNU, YAPTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler