HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
16 Mart 2023 Perşembe Saat: 08:31

“KAYBOLAN UMUTLARI YENİDEN YEŞERTECEĞİZ”

Ordu Ziraat Odası eski Başkanı ve Ulusal Fındık Konseyi eski Başkan Vekili, İş İnsanı Onur Şahin, İYİ Parti Ordu 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığını partisinin İl Başkanlığı binasında düzenledi.
“KAYBOLAN UMUTLARI YENİDEN YEŞERTECEĞİZ”

Ordu Ziraat Odası eski Başkanı ve Ulusal Fındık Konseyi eski Başkan Vekili, İş İnsanı Onur Şahin, İYİ Parti Ordu 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığını partisinin İl Başkanlığı binasında düzenledi.

Yoğun katılımın sağlandığı toplantıda  bir araya gelen Onur Şahin, yaptığı açıklamada;  Genel Başkanımız Meral Akşener‘in önderliğini yaptığı  siyasi hareketin başlangıcından   İYİ partimizin kuruluşuna ve partimizin ilimizde teşkilatlanmasına kadar her safhasında yer aldığım  ve 3 dönemdir de Genel Kurul Delegeliği görevi üstlendiğim İYİ Partimizin 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği seçiminde İYİ Parti Ordu Milletvekili Aday adaylığına başvuru kararı almış bulunmaktayım” dedi. 

 Onur Şahin, ‘Ziraat Odası Başkanlığından, Ulusal Fındık Konseyi Başkanvekilliğine, Ticaret Odası Meclis üyeliği ve Meslek Komitesi Başkanlığından Küçük Sanayi Sitelerinin kuruluş ve Yönetim Kurulu Üyeliklerine ve bir çok sivil toplum örgütlerinde üstlendiğim tüm görevlerde tek cabam; ilimiz ve bölge insanımızın,  sorunları çözülmüş bir yaşama,  huzurlu ve daha güzel yarınlara sahip olması adınadır’ dedi.

 “1990 yılı İktisat fakültesi mezunu, evli ve 2 evlat babası Onur Şahin olarak 56 yıllık ömrünün  üniversite ve vatani görevi dışında tamamını Ordu ilinde yaşayan , insanların yaşadıkları memleketlerine hizmet etme borcunun olduğu inancı  ile ilimizde yaşama dair sosyal ve iktisadi her alanda insanımızın sorunları dile getirmek ve sorunlara çözüm üretmek adına  çalışmalarda bulunan memleket sevdalısı bir kardeşinizim.

Gündemle alakalı değerlendirmelerde bulunan Şahin; “Tarihinde ilk kez don hasarı gören üreticilere hasar bedellerinin ödenmesi, 150 TL olan alan bazlı gelir desteğinin 170 TL ye çıkartılması, devlet destekli küçük sanayi sitelerinin hayata geçirilmesi,2B arazileri ve ormanla mülkiyet sorunu yaşayan insanlarımızın hukuki sorunlarının Yargıtay süreçlerine kadar bizzat takibi, insanımıza dair çözüm ve sonuç odaklı çalışmalarımıza sadece birkaç örnektir.

DEPREM FELAKETİ

Tüm ülkemizi derinden acıya boğan ve 85 milyon insanımızın yüreğini sızlatan deprem felaketi göstermiştir ki sadece binalar değil, devletin krizleri yönetme kabiliyeti de en az o yıkılan binalar kadar kalitesiz ve güvensiz olduğu meydana çıkmıştır.  On binlerce insanımızın yaşamını kaybetmesine depremin yanı sıra ihmal zincirinin de neden olduğu bilinmesine rağmen, bir tek kamu görevlisinin veya siyasetçinin sorumluluk hissedip istifa etmemesi de göstermiştir ki, bu yönetim sistemi devam ettiği müddetçe milletimiz bu liyakatsız yönetimin faturasını gerek ekonomik gerek sosyal ve gerekse yaşamsal alanda ödemeye devam edecek ve her zaman olduğu gibi hesap vermek yerine sadece ekranlardan millet bizi affetsin kelimelerini tekrarlayacaklardır. 

“SİSTEM DEĞİŞMELİDİR”

Devleti ayakta tutan sütunların demiri olan liyakat pas tutmuş ufalanmış, çimento görevi gören milli birlik, her akşam televizyonlarda milletin yarısına hakaret eden bir partili cumhurbaşkanı tarafından ayrıştırılmıştır. Türkiye Cumhuriyeti mevcut yönetim uygulamalarıyla  adalet  ve özgürlükler eksenli  kurucu değerlerinden uzaklaştırılmış, milletin değil sınırlı bir zümrenin  şahsın devleti haline getirilmiş, devletin yönetim organları vasıfsızlar  ordusu tarafından kuşatılmıştır. Bu ucube sistem değişmek zorundadır ve hep birlikte değiştireceğiz” şeklinde konuştu.

Kendisinin ve partisinin hedeflerini de sıralayan Şahin, sözlerini şu şekilde tamamladı; “Tüm hedefimiz  15 Mayıs sabahı bu ülkenin geleceği olan gençlerimizin kaybolan umutlarının yeniden yeşermeye başladığı  ve devleti ayakta tutan tüm yönetim organlarında   liyakatın esas olduğu bir Türkiye’ye kavuşmaktır. İYİ Partimizin de yer aldığı Millet İttifakının meclis çoğunluğunu oluşturacağı ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçtaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacağına dair cabamız ve  inancımız tamdır. Kimsenin de bundan bir şüphesi olmasın.

Bölgemiz ve ülkemizin sorunlarının çözümüne dair son 30 yıldır halkımızın bilgisinde olan çalışmalarımızı Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşımak amacıyla milletvekili aday adaylığına başvurmuş bulunmaktayım.

“BU SEÇİM KİŞİSEL İKABALLER DEĞİL, ÜLKEMİZİN GELECEĞİDİR”

Şahsım da dahil olmak üzere tüm arkadaşlarımızın listede olup olmamak arasında hiçbir ayrım yapmadan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde 14 Mayıs akşamına kadar il ve ilçe teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağımıza dair inancım tamdır. Zira bu seçimin kişisel ikballerimizin değil, Türkiye’mizin geleceği adına 100 yılının seçimi olduğunun hepimiz farkındayız.

Başta Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde ve tüm il ve ilçe teşkilatlarımızla hep birlikte başaracağız. Başaracağız…”

    nBÜLTEN 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler