HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
22 Haziran 2021 Salı

‘iSRAFIN SONU YOK’

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanı Atila Şahin vatandaşların sorunlarını gündeme taşıdı.
‘iSRAFIN SONU YOK’

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanı Atila Şahin vatandaşların sorunlarını gündeme taşıdı.

CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin Ordu’nun problemlerini yerinde tespit etmek için hafta sonu mesai yaptıklarını söyledi.  Başkan Şahin, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, CHP Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Nilgün Yılmaz, il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, İYİ Parti Akkuş İlçe Başkanı Murat Bektaşoğlu ve Demokrat Parti Akkuş İlçe Başkanı Mustafa Varilci ile birlikte Devlet Hastanesi, Ziraat Odası, YİBO ve esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

“VATANDAŞ B SEÇİM DİYOR”

Ziyaretlerle ilgili konuşan CHP’li Şahin, “İktidar yolunda Millet İttifakı ile birlikte el ele çalışmaya devam ediyoruz. Vatandaşımız bunalmış, sıkılmış ve çok dertli. Hemen seçim diyorlar.” dedi.

“ZEHİR KARIŞIYOR”

Akkuş Belediyesinin çöp dökme alanı ile ilgili de tehlikeye dikkat çeken Başkan Şahin, “Bu alandan akan dere, Cevizdere Vadisi’ne ulaşıyor. Ünye’nin içme sularına zehir karışıyor. Bu katliam bir an önce durdurulmalıdır.” ifadelerini kullandı.

“TAŞIMA SUYU İLE GÖLET YAPMAK İSRAFDIR”

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin gölet projesinin düşünüldüğü Argan Tepesi’ne giderek devam eden Başkan Şahin, “Su olmayan yerde gölet yapma çalışmasını yerinde inceledik. Argan Tepesi’nde gölet yapılacak su kaynakları varken taşıma suyu ile gölet yapma fikri hangi akla hizmet ediyor anlamadık. Boşa gidecek ve sonunda israf olacak bu yatırımdan hemen vazgeçilmelidir’’ dedi.




Anahtar Kelimeler : ‘iSRAFIN, SONU, YOK’

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler