HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Şubat 2023 Cumartesi Saat: 08:18

‘TMO iHANET EDiYOR’

DEVA Partisi İl Başkanı Erkan Türkmen “ TMO Genel Müdürü 15 gün önce bütün fabrikaları gezerek, fındık satmayacaklarını söyledikten sonra yaptığı satışla, 65 lirayı gören fındık , 56-57 lira bandına düşüyor” Dedi.
‘TMO iHANET EDiYOR’

Deva Partisi Ordu İl Başkanı Erkan Türkmen,  “Son yaşananları ifade edecek başka kelime bulamıyorum. Bu 8 milyon üreticiye düpedüz ihanettir. TMO Genel Müdürü 15 gün önce bütün fabrikaları gezerek, fındık satmayacaklarını  söyledikten sonra yaptığı satışla, 65 lirayı gören fındık , 56-57 lira bandına düşüyor.” 

Açık Açık Yalan Söylediler! 

Türkmen: Ben de soruyorum şimdi, mısır, arpa ve fındık satmayacağız diyen, aynı TMO değil mi? Sizin yapmanız gereken, fındığı; Şubat Ayından itibaren kademeli olarak, piyasayı bozmayacak şekilde satmak değil mi? Göz göre göre sizi yalancı pozisyonuna sokan bu satışı sizden kim istedi? Sizin göreviniz bizim mahsulümüzü korumak mı, tekelci firmalara depoculuk yapmak mı? Ülkede neyin fiyatı düşüyor da, fındığın fiyatı da düşsün? Bu satış gelecek senenin fiyatlarını bugünden düşürme çabası değil de nedir?  8 milyon üretici sizden bu soruların cevabını bekliyor ve şöyle düşünüyorlar: Vergiyi misliyle bizden alıyorlar, oyları da en çok bu bölgeden alıyorlar ama üretici 5-10 lira para kazanacakken hop tepesine biniyorlar!  Siz bu sorulara cevap veremezsiniz ama sandıkta en güzel cevabı alacaksınız. Dedi.  nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : ‘TMO, iHANET, EDiYOR’

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler