HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
3 Şubat 2023 Cuma Saat: 08:02

“HERKES TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYACAK”

Şanlıtürk; ‘6’lı masanın mutabakat metnine baktığımızda bunların yapıcı değil yıkıcı olduklarını ve yapılanları da yıkmaya, yok etmeye gelmek istemelerini görüyoruz’ dedi.
“HERKES TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYACAK”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu 28. Dönem Ordu Milletvekili Aday Adayı Naci Şanlıtürk, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 

Şanlıtürk, katıldığı bir televizyon programında ülke ve Ordu gündemini değerlendirerek 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin varlık veya yokluk seçimleri olacağına dikkat çekti.

“NEDEN RAHATSIZOLUYORSUNUZ?”

Şimdi soruyorum, savunma sanayisinde dünya genelinde sınırları zorlayan bir güce sahip olduk. Bundan neden rahatsız oluyorsunuz? Biz şunu beklerdik. Evet İHA’lar, SİHA’lar, su altı, su üstü, hava ve kara savunma sanayimizde güzel işler yapılmış, teşekkür ediyoruz ama biz gelince daha iyisini, daha da güçlüsünü yapacağız demelerini beklerdik.

İstanbul’da ki, Çanakkale’de ki köprülerden rahatsız olmuşsunuz, neden oldunuz? Ülkemiz enerji ve doğalgaz da üs olmuş. Çok yakın bir tarihte Karadeniz doğalgazı da evlerimizde yanmaya başlayacak. Bundan neden rahatsız oldunuz? Marmara’da doğalgaz üssü, Tuz Gölünün altı keza aynı seviyeye ulaştı. Bunlardan da neden rahatsız oldunuz?

“BU MİLLET KİRLİ OYUNLARINIZA ALET OLMAYACAK”

Şehir hastanelerinden bile rahatsızlık duymuşsunuz. Şehir hastanelerinin kime hangi ile bir zararı var? Devletin 20 yılda sizin yapamadığınız yatırımları yaptı ve bunların hepsini biz gelince çöpe atacağız demekle elinize ne geçecek? Üstelik siz muhalefet olarak ortaya bir varlık koymamışken, yapılanları yıkmaya geliyoruz diyerek mi milletin karşısına çıkacaksınız? Merak etmeyin bu millet 14 Mayıs’ta sizin kirli oyunlarınıza alet olmayacaktır” dedi.

“BENİM MESKENİM ORDU’DUR”

Programda kazandığınız takdirde nasıl bir milletvekili profili ortaya koyacaksınız? Sorusuna da açıklık getiren Şanlıtürk; “Nasip olurda MHP’den milletvekili seçilirsem doğruya doğru, yanlışa yanlış, eksiğe eksik diyen bir vekil olacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ayrıca vekil olursam meclisi mesken tutan değil, Ordu’yu mesken tutan bir vekil olacağım. Çünkü benim meskenim Ordu’dur, Ordu olmaya da devam edecektir” diye konuştu.

“BİRLİK VE BERABERLİK

 İÇERİSİNDE HAREKET 

ETMELİYİZ”

Ordu’nun daha da çok kalkınabilmesi için birlik ve beraberlik içerisinde birlikte hareket edilmesinin kaçınılmaz olduğunu da savunan Şanlıtürk; “Ordu’da yapılan ve yapılmakta olan merkezi kamu yatırımlarını yani devlet yatırımlarını birileri çıkıp da ben yaptım oldu demesin. Ben söyledim de oldu demesin. Merkezi yatırımların nasıl planlandığını, yatırıma alındığını, ihaleye çıktığını biz zaten biliyoruz. Hiçbir şey yapmadan merkezi yatırımları kendileri yapmış gibi bir vekil pozisyonunda asla olmayacağız.

“OTSO’DAN SANAYİCİ VE İŞADAMLARIMIZA LOKAL İSTEDİK”

Ordulu sanayicilerimiz ve işadamlarımız için Ordu Ticaret ve Sanayi Odasından bir lokal talebinde bulunduk. İnşallah olumlu bir cevap alırız. İstiyoruz ki, insanlar mesaileri bittikten sonra kravatlarını çıkarıp bu lokal altında bir araya gelerek şehrimize daha nasıl iyi hizmet yapabiliriz diye konuşup, istişare edebilecekleri mekan olsun. Birlikte hareket edebilirsek bizim başaramayacağımız hiçbir şeyde olmaz.

“BEN YAPTIM OLDU DEME DEVRİNİN KAPANMASI LAZIM”

Tek taş bina tutmaz. Ama bir olursak, birlik olursak daha çok faydalı hizmetlere imza atmış oluruz. Şehrimizde ekonomiden, sanayiye, kültürden turizme, eğitimden sağlığa, spordan denizimize varıncaya kadar bütün nimetleri halkımıza ancak ve ancak birlikte hareket edersek sunmuş oluruz. Bu şiarla çalışma anlayışımızı geliştirmemiz lazım. Artık ben yaptım oldu deme devrinin kapanması lazımdır.

Bu şehir için herkes taşın altına eline koyacak. Ordu çığ gibi büyümeye aday bir şehir. Ünye’den Akkuş’a, Fatsa’dan Aybastı’ya, Gülyalı’dan Mesudiye’ye yer altı ve yer üstü bütün varlıklarımızı gün yüzüne çıkararak, şehrimizi bölgemizin imrenilecek, gıpta ile bakılacak bir il olmasına vesile olmamız gerekiyor. Bu nasıl olacak diye sorarsanız, işte birlikte hareket ederek bunları başarabilecek güce sahip olduğumuza inanıyorum” şeklinde konuştu.  

nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : “HERKES, TAŞIN, ALTINA, ELİNİ, KOYACAK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler