HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Şubat 2023 Çarşamba Saat: 07:48

GÜNDOĞDU, AYBASTI’DAYDI

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, “Ordu’da adım atılmadık mahalle kalmayacak” diyerek başladığı mahalle programlarında Aybastı ilçesindeydi.
GÜNDOĞDU, AYBASTI’DAYDI

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, “Ordu’da adım atılmadık mahalle kalmayacak” diyerek başladığı mahalle programlarında Aybastı ilçesindeydi.

Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’nun, mahalle programları kapsamında ziyaret ettiği Aybastı ilçesinde ilk durağı Aybastı Kaymakamlığı oldu. Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan, İlçe Başkanı Fazlı Eren ve AK Parti Teşkilatı ile birlikte; Kaymakam Şeyma Aktaş’ı makamında ziyaret etti. “Bin yıl önce Atalarımızın Karadeniz'e giriş kapısı, doğal güzellikleriyle bizlere Yurt olan Aybastı İlçemizdeyiz... “

AK Parti Ordu Milletvekili Gündoğdu, Aybastı’ da mahalle programına “Bin yıl önce Atalarımızın Karadeniz'e giriş kapısı, doğal güzellikleriyle bizlere Yurt olan Aybastı İlçemizdeyiz...“ diyerek, Çakırlı Mahallesinde başladı.

MENDERESLER DİYARI; 

AYBASTI

Çakırlı Mahallesinin ardından, Toygar Mahallesinde ziyaretlerine devam eden Gündoğdu, “Menderesler Diyarı; Aybastı” diyerek, Pelitözü Mahallesinde muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

ŞEHİT UNUTULMADI

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, mahalle ziyaretleri esnasında, Aybastı Uzundere Mahallesinin Kahraman Şehidi P.Söz.Er. Salih Altuntaş’ın kabrini ziyaret etti.

Ardından ilçe de cenazesi olan aileye taziye ziyaretinde bulunarak baş sağlığı diledi.

ZAFERİ MİLLİ MAHALLESİ

Mahalle programlarına hız kesmeden devam eden Milletvekili Gündoğdu, Aybastı da son ziyaretini Zaferi Milli Mahallesinde gerçekleştirdi. Mahalle muhtarı, mahalle sakinleri ve esnaf ile bir araya gelerek taleplerini, sorunlarını ve çözüm yollarını görüştü. nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : GÜNDOĞDU, AYBASTI’DAYDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler