HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Şubat 2023 Çarşamba Saat: 07:42

‘ÜLKEMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

DEVA Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Doğa Şanlıoğlu Ordu’ya geldi.
‘ÜLKEMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

Ordu İl Başkanlığı binasında partililerle buluşan Doğa Şanlıoğlu, toplantıda konuşmasında; “Seçim öncesi kurulan ittifaklarda genelde seçim sonrası neler yapılacağı pek söylenmez. Seçimi kazanmak için gerekli iş birlikleri üzerinde durulur. Fakat bu defa farklı. Biliyorsunuz çok önemli bir seçime giriyoruz. O yüzden seçimden sonra yapılacaklarla ilgili de ciddi çalışmalar yapıyoruz. Hem 6 siyasi parti olarak hem de DEVA Partisi özelinde çok ciddi eylem planları için hazırlıklar var. DEVA Partisi olarak toplamda 22 ayrı eylem planı yaptık. Benim sorumlu olduğum gençlikle ilgili eylem planı 92 maddeden oluşuyor. Her anlamda çıkmaza giren ülkemizi buradan çıkarmak için çok ciddi çalışmalıyız. Biz de bunu yapıyoruz. 

Şanlıoğlu;Tek Kişi Değil Sistemle Çözebiliriz

Şubat ayının ortalarında da 6’lı Masa’nın ortak cumhurbaşkanı adayı belli olacak. Bu aday da hep birlikte yaptığımız çalışmalar ışığında görevini gerçekleştirecek. Bugün içinde bulunduğumuz durumun altından tek bir kişinin kalkması mümkün değil. Sistemle bu durumu çözebiliriz ancak. Böyle bir sistem gerçekleştireceğiz. 

Sözlerimi burada noktalarken İl Başkanımız Erkan Bey’e çok teşekkür ediyorum. Kendisi ve yönetici arkadaşlarımız bizleri çok iyi karşıladılar ve ağırladılar.“

İl Başkanı Erkan Türkmen; Motivasyonumuz Artıyor

Genel Başkan Yardımcımız Sn Doğa Şanlıoğlu’nu aramızda görmekten oldukça mutluyuz. Genel merkezden bu tür ziyaretler olunca bizlerin motivasyonu da haliyle artıyor. Seçim yaklaştıkça bizim de çalışmalarımız daha yoğunlaşıyor. Sahada daha çok yer alıyoruz.

Türkmen; Seçimi Büyük Farkla Kazanacağız

Ben Millet İttifakı’nın seçimi çok büyük farkla kazanacağına inanıyorum. Bu bir temenni ya da siyaseten söylenmiş bir cümle değil. Bunu sahada çok net görüyoruz. Bugün yapacağımız ziyaretlerde Doğa Bey de bunu gözlemleyecektir. Dedi. 

Genel Başkan Yardımcısı Doğa Şanlıoğlu, İl Başkanı Erkan Türkmen ve partililer, Ordu Genç İş İnsanları Derneği ve TV 52’yi ziyaretleri sonrasında pazar yeri ve esnafları gezerek halkın görüşlerini dinlediler.    nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : ‘ÜLKEMİZ, İÇİN, ÇALIŞIYORUZ’

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler