HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
31 Ocak 2023 Salı Saat: 07:49

TAM DESTEK

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin de elini öperek hayır dualarını alan Şanlıtürk, miting sonrası gördüğü ilgiden memnuniyetini dile getirerek katılım sağlayan bütün teşkilat mensuplarına da ayrıca teşekkür geldi.
TAM DESTEK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Aday Adayı Naci Şanlıtürk’ün, Amasya mitingi için tertiplediği program başta MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli olmak üzere Bahçeli’nin kurmayları tarafından da tam not aldı.

Bahçeli’nin Orta Karadeniz illerinde gerçekleştirdiği mitinglerde Samsun’un ardından Amasya’ya da en fazla çıkarma yapan il yine Ordu oldu. Şanlıtürk ile birlikte MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, İlçe Başkanları, il ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra gönüllü olarak katılım sağlayan vatandaşlara da yol boyunca ilgi ve alaka hayli yüksek oldu.

ŞANLITÜRK’E GENEL MERKEZDEN DE TAM DESTEK

Miting alanına varan Şanlıtürk’ü Teşkilatlardan Sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’ın miting boyunca hiç yanından ayırmaması da dikkat çeken önemli bir detay oldu. Şanlıtürk’e Yalçın’ın yanı sıra Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, Mustafa Kalaycı ve Önceki dönem Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul ile İstanbul Milletvekili Arzu Erdem ilgi göstererek tam destek veren isimler oldu.

Bu arada miting süresi boyunca kulislerden alınan bilgilere göre Şanlıtürk’e başta Genel Başkan Bahçeli olmak üzere Bahçeli’nin kurmayları tarafından da Ordu için tam destek verildiği de alınan bilgiler arasında yer aldı.

Öte yandan Amasya'da 'Aziz Milletim Sıra Sende' temalı açık hava toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, 6'lı Masa'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında, "Bir kez daha aday olması mümkün değildir" açıklamasına çok sert tepki gösterdi.

Bahçeli, "Bu aklı 6'lı masaya kim vermiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın adaylığına karşı çıkılmasına alınan metin hangi büyükelçinin odasında hazırlanmıştır" diye konuştu.

"METİN HANGİ BÜYÜKELÇİNİN ODASINDA HAZIRLANDI?"

Konuşmasında 6'lı Masa'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında, "Bir kez daha aday olması mümkün değildir" açıklamasına da değinen Bahçeli, "6'lı masanın 26 Ocak açıklamasında Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığına karşı çıkılmıştır. Bu aklı 6'lı masaya kim vermiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın adaylığına karşı çıkılmasına alınan metin hangi büyükelçinin odasında hazırlanmıştır." ifadelerini kullandı.

"ERDOĞAN'IN ADAYLIĞI MEŞRUDUR, HUKUKİDİR"

Sözlerini sürdüren Sayın Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığı meşrudur, hukukidir, ahlakidir. Tespitimiz zillet ittifakının kaosa oynadığı yönündedir. Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.

"ARALARINDAKİ REKABET İRADELERİNE HACİZ KOYMUŞTUR"

6'lı masanın aday belirlememesine de değinen Bahçeli, "Zillet ittifakının hala cumhurbaşkanı adayı yoktur. Aralarındaki rekabet iradelerine haciz koymuştur. Sonuç bildirgesi olarak yayınladıkları, siyasetsizliğin rant ve iktidar paylaşımındaki gerilimin belgesi niteliğindedir" diye konuştu.

nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : TAM, DESTEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler