HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Ocak 2023 Perşembe Saat: 08:31

ŞANLITÜRK, VATANDAŞIN TALEPLERİNE KULAK VERDİ

Şanlıtürk, Pelitliyatak’tan başlayan gezisine, Akkuş, Seferli, Salman ve Akpınar mahalleleri olarak Çaybaşı İlküvez mahallesinde Mahalle muhtarları ve vatandaşların katılımıyla yapmış olduğu toplantıyla tamamladı.
ŞANLITÜRK, VATANDAŞIN  TALEPLERİNE KULAK VERDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Aday Adayı Naci Şanlıtürk, Ünye’den Akkuş’a varıncaya kadar ayak basmadık yer, tutmadık el bırakmadı.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların talep ve sorunlarına kulak veren Şanlıtürk, ilgili kurum ve müdürlükleri arayarak sorunların çözülmesi noktasında talepleri iletti.

Akkuş’un Seferli Mahallesinde ki tespitleri sıralayan Şanlıtürk; “Seferli mahallemizin su sorunu var bir an önce giderilmelidir ayrıca 17 öğrencisi olan seferli mahallemizdeki okulumuzun açılmasını hemşerilerimiz talep ediyor okulumuz tertipli düzenli yeni yapılmış bir okul.

Bölgede ciddi manada yol sorunu var en azından Akkuş Seferli Salman Akpınar yoluna sıcak asfalt yapılması gerekir” dedi.

Ünye’nin İlküvez Mahallesinde çöp arıtma ve Çaybaşı-İlküvez yolu ve bölgede bulunan iki ırmağın içme suyu seviyesinin dünya standartları seviyesine çıkarılması gerektiğine de dikkat çeken Şanlıtürk, şöyle devam etti; “İlküvez mahallemizdeki çöp arıtma tesisindeki arıtmanın yeterince yapılabilmesi için arızalanan filtreleme sisteminin yeniden yapılması gerekir .

Ayrıca bölgedeki insan sağlığımızı direk etkileyen iki tane Irmağımızın başlangıç noktası olan sularımızın kirlenmemesi için dünya standartlarına uygun daha iyi bir arıtma sistemi kurulmalıdır.

Ayrıca Ünye Çaybaşı İlküvez yolunun sıcak asfaltını başlamış olması güzel bir gelişme inşallah bir an önce bitirilir. İlküvez çöp alanına giden çöp kamyonlarının İlküvez şehir merkezinden geçmektedir, yaklaşık bir 1,5 kilometrelik şehrin dışından çevreyolu şeklinde bir yol yapılırsa çok daha güzel olur” diye konuştu.

İlküvez’de eğitim ve okul sorununa da parmak basan Şanlıtürk; “200 öğrencisi bulunan lise binamız yetersiz İlküveze yeni bir lise binası talep edilmektedir. Hemşehrilerimizin bu manada taleplerini aldık dinledik istişarelerde bulunduk. İlgili müdürlüklerle görüşmeler yaptık. Milliyetçi Hareket Partisi olarak hem de şahsen bu konuların takipçisi olacağımızın sözünü verdik. İlküvez mahallemizde 700 öğrenci bulunmaktadır buradaki lise sorunu da acilen çözülmelidir.

Yine İl genelinde Yedaşla ilgili elektrik iletim hatlarının yenilenmesi ve Voltaj düşüklüğü nedeniyle bir çok yerden trafoların yetersiz olduğu konusu ile ilgili SORUNLAR iletiliyor onlarda bir an önce çözülmelidir” şeklinde konuştu.

Şanlıtürk’ün gerçekleştirdiği toplantılara, MHP Ordu il başkanı Mehmet Özçelik, İl muhasibi Cem Muhammet Poyraz, Altınordu ilçe başkanı Dinçer Kurucu, ilçe yöneticisi Ercan Erdoğan, Akkuş programına Akkuş ilçe başkanı Murat Tiryaki, İlküvez programına Çaybaşı ilçe başkanı Hüseyin Bayrak, Esnaf odası başkanı Mesut karayiğit, Merkez mahalle muhtarı Yaşar Güleç, Taşkesiği mahalle muhtarı Duran Karayiğit, Aşıklı-Çakıllı mahalle muhtarı Mustafa Akçay, Cevizliyatak mahalle muhtarı Haydar güneş katıldı.

nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK, VATANDAŞIN, TALEPLERİNE, KULAK, VERDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler