HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Ocak 2023 Çarşamba Saat: 08:06

CHP ORDU İL BAŞKANLIĞIN'DA DEVİR TESLİM

CHP Ordu İl Başkanlığı görevinden milletvekili aday adayı olmak üzere ayrılan Atilla Şahin görevi Mehmet Kaptanoğlu’na devretti.
CHP ORDU İL BAŞKANLIĞIN'DA DEVİR TESLİM

CHP Ordu İl Başkanlığı görevinden milletvekili aday adayı olmak üzere ayrılan Atilla Şahin görevi Mehmet Kaptanoğlu’na devretti.

CHP İl Parti binasında gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan Atilla Şahin, yeni bir mecrada partisine hizmet edebilmek adına yola çıktığını belirterek açıklamasını şöyle sürdürdü: “Her siyasetçi bulunduğu şehre bir değer katmak zorundadır” “ 8 yıl itibariyle Cumhuriyet Halk Partisinin İl başkanlığı koltuğunda oturmak gerçekten onurlu bir görevdi. Hepimizin bildiği üzere Cumhuriyet Halk Partisi Genel başkanı, Devletimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün koltuğudur. Dolasıyla bu koltuk herkes için çok kıymetli benim içinde son derece kıymetliydi. Elbette ki bundan sonrada Sayın Mehmet Kaptanoğlu görevi layıkıyla yapacaktır, buna yürekten inanıyorum. Bundan sonraki süreçte de hangi pozisyonda olursam olum Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferi olarak her zaman hem yeni başkanımın, hem yönetim kurulumun hem ilçe başkanlarımın tamamının emrinde olarak daha önce yaptığım gibi bundan sonrada yapmaya devam edicem. 

“Türkiye hak ettiği gerçek yönetim biçimine kavuşturacak”

 Her siyasetçi bulunduğu şehre bir değer katmak zorundadır. Bugüne kadar iktidar partisinin milletvekillerinin de çok ciddi bir değer kattığını düşünmüyorum. Tabi bunun takdirini sevgili hemşerilerime bırakıyorum. Ama benim gördüğüm şey bugüne kadar Ordu için ciddi bir katma değer katkıları olmamıştır. Ama önümüzdeki seçimlerde Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi önderliğinde hem Cumhurbaşkanlığı seçimine hem de milletvekilliği seçimini açık ara kazanacak. Artık Türkiye’nin hak ettiği gerçek yönetim biçimine kavuşturacaktır. Bizde bu kapsamda hem partimize hem de millet ittifakına ve şehrimize nasıl bir katkı sunabiliriz diye kendi içimizde oturup konuşuyoruz değerlendiriyoruz ve ben bu yolda katkı sunmak üzere yola çıktım. Tabi takdir önce partililerimin daha sonra da aday gösterilmem durumunda sevgili Ordulu hemşerilerimizin olacaktır. Ama Millet İttifakı bu seçimlerde rahatlıkla milletvekilliğinde öncelikle ama Cumhurbaşkanlığı seçiminde de bu masa göstereceği adayı tereddütsüz destekleyerek Cumhurbaşkanı olarak seçecektir. Bu süreci yürütecek olan bu süreci sevgili yol arkadaşım Mehmet Kaptanoğlu’na başarılar diliyorum Hepimizin yolu açık olsun. Güzel günlerde görüşeceğimize yürekten inanıyorum. “ dedi. 

“Bu görevi seve seve üstlendim” 

CHP il Başkanı Mehmet Kaptanoğlu, “Bugün partimin içinde benim içinde önemli bir gün kendimi bildim bileli siyasete kendimi yakın hissettim. Görev almam gereken yerlerde görev ve sorumluluk üstlendim. Geldiğimiz bu günlerde Atilla Beyin özverili bir şekilde başarıyla yürüttüğü İl başkanlığı görevini bıraktığı andan itibaren bu görevi birimizin alması gerekiyordu. Çünkü önümüzde Türkiye’nin en önemli seçimin ufku var. Dolaysıyla sen ben yapmadan ince hesaplar yapmadan kadayıfın altına üstüne bakmadan bu partinin iktidara gelebilmesi için Genel başkanımızın yada 6’lı masanın gösterdiği Cumhurbaşkanı adayının Cumhurbaşkanı olabilmesi için özverili bir şekilde çalışacak insanlara ihtiyaç vardı. Atilla Başkanın bana ‘hocam bu görev sana düşer sen pati içerisinde abi pozisyonundasın. Bu görevi alırmısın’ dendiğinde arkadaşlarla oturduk grup değerlendirmesi yaptık ve bu görevi seve seve üstlendim. Sokakta gördüğüm her vatandaş önce sevinç ve tebriklerini iletiyor ardından da hocam çok önemli bir görevi aldın diyor. Evet gerçekten zor bir görevi aldım ama size güvendiğim için aldım beni bul yolda hepimizin tek tek destekleyeceğime sonsuz inancım var. “Cumhurbaşkanı adayı bizim ittifakımızın adayı olmalı” 

Eksikliğimiz olursa lütfen yapıcı bir dilde eleştirinizi yapın yıkıcı dilde olmasın eleştirileriniz. Geçmişte bazı arkadaşların arasında bazı şeyler olabilir onlar beni hiç ilgilendirmez ben Mehmet Kaptanoğlu olarak dışarda seçilmiş il başkanlarımızın resmi var yüz yıllık bir partinin İl başkanı olarak ben ortaya çıkacak tüm adaylara aynı mesafedeyim. Benim tek bir sorunum var bu parti iktidara yürümeli. Cumhurbaşkanı adayı bizim ittifakımızın adayı olmalı. Oluyorsa da genel başkanımız olmalı. Hep birlikte bu yolu beraber yürüyeceğiz.” dedi. n DUYGU BAŞ




Anahtar Kelimeler : CHP, ORDU, İL, BAŞKANLIĞIN'DA, DEVİR, TESLİM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler