HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Aralık 2022 Salı Saat: 07:57

GÖREVİNDEN AYRILDI

CHP Altınordu İlçe Başkanlığı Örgütten Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Günay Musabaşoğlu görevinden istifa etti.
GÖREVİNDEN AYRILDI

CHP Altınordu İlçe Başkanlığı  Örgütten Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Günay Musabaşoğlu görevinden istifa etti.

Milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa edeerek açıklamada bulunan Musabaşoğlu ‘Ülkemizde normal koşullarda 6 ay içerisinde Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri yapılacak. Ülkemizin rahat bir nefes alması için her iki seçimde de başarılı olmaktan başka bir şansımız yok. Bu hedefe ulaşmak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bu birlikteliğin bize başarıyı getireceğinden en ufak şüphe duymuyorum. İnanıyorum ve biliyorum ki geliyor gelmekte olan.

Cumhuriyetimizin ve Cumhuriyet Halk Partimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün kadınlarımıza ve gençlerimize ne kadar güvendiğini ve ulvi görevler yüklediğini hepimiz biliyoruz. Buradan yola çıkarak gençlerimizin ve kadınlarımızın Meclisimizde en az yüzde 50 ile temsil edilmesi  gerektiğinin farkındayız.

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun öncülüğünde, partimiz eşit temsiliyet ilkesinin gereği olarak yasa teklifi sunmuş ama maalesef ki kadını ve gençleri her zaman öteleyen iktidar ve ortakları tarafından bu teklif reddedilmiştir. Oysaki;  eşit temsiliyet ilkesi sağlandığında daha çağdaş, daha özgür,  daha başarılı olacak ve sağlıklı bir demokrasiye kavuşacağız. 

Ben Günay Musabaşoğlu, İnşaat Mühendisiyim. Kendi şirketim var, serbest çalışmaktayım. Daha önceki dönemde Chp Altınordu İlçe Sekreterliği görevinde bulundum.  Şu anda ise Altınordu Örgütten Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevindeyim.  Partimizin çalışma kuralları ve hedeflerini, örgütün yapısını iyi biliyorum.

Bu doğrultuda önümüzdeki Milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olmak için siz değerli partililerimizin ve tüm halkımızın desteğini arkamda hissederek bugün itibariyle Altınordu İlçe Başkanlığı  Yönetim Kurulu Üyeliği görevimden istifa ediyorum.

Her zaman yanlarında olacağım arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.   nBÜLTEN

 




Anahtar Kelimeler : GÖREVİNDEN, AYRILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler