HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
21 Aralık 2022 Çarşamba Saat: 08:09

“MİLLETİN PAZAR YERİ SİZİN SİYASET PAZARLAYACAĞINIZ YER DEĞİL”

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, “AKP Fatsa'ya 20 senede hizmet olarak ancak bir tane pazar yeri yapabildi. Açmak için de 20 aydır bekliyor. Fatsa halkı ve pazar esnafı yağmurda çamurda, yarın kar kış eziyet çekmek zorunda mı?
“MİLLETİN PAZAR YERİ SİZİN SİYASET PAZARLAYACAĞINIZ YER DEĞİL”

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, “Fatsa pazarında AKP'li belediyenin siyaset zulmüne, vatandaşlar isyan etti” dedi.

Pazarcıların soğuk havada zor şartlarda satış yapmalarına tepki gösteren Adıgüzel, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Yapımı tamamlanmış pazar yeri seçimi beklerken, millet bu alanın 50 metre ötesinde dere kenarında yağmur çamur içinde pazar eziyeti çekiyor. AKP Fatsa'ya 20 senede hizmet olarak ancak bir tane pazar yeri yapabildi. Açmak için de 20 aydır bekliyor. Fatsa halkı ve pazar esnafı yağmurda çamurda, yarın kar kış eziyet çekmek zorunda mı?Milletin pazar yeri sizin siyaset pazarlayacagınız yer değil. Numan'ın keyfi gelsin, Erdoğan'ın keyfi gelsin, seçim öncesi gelsin açsın diye bekliyorsanız gerek yok. Nasıl olsa aynı yeri 5 defa açtığınıza da şahit olduk. Şimdi pazar icin millete açın, Erdoğan ile Numan gelince onlar için bir daha açarsınız.” dedi.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler