HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Aralık 2022 Pazartesi Saat: 05:46

'SAHA ÇÖZÜM HAREKETİ' ORDU'DA BAŞLADI

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, partisinin Ordu İl Başkanlığı önünde düzenlediği basın toplantısında, "Saha Çözüm" projesinin çalışmalarını Ordu'da başlattıklarını söyledi.
'SAHA ÇÖZÜM HAREKETİ' ORDU'DA BAŞLADI

CHP Genel Başkan Yardımcısı  ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, partisinin Ordu İl Başkanlığı önünde düzenlediği basın toplantısında, "Saha Çözüm" projesinin çalışmalarını Ordu'da başlattıklarını söyledi. 

Torun, Karadeniz'de projenin Ordu'dan başladığını "Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da projemiz devam ediyor. Bu proje ile sıkılmadık el, ziyaret edilmedik ev bırakmayacağız. Bugüne kadar bizi hep başkaları anlattı, şimdi biz kendimizi anlatacağız. Sorunları dinleyeceğiz, çözüm yollarını aktaracağız. Bu ülkede aslında çözülemeyecek bir hiçbir sorunun olmadığını göstermiş olacağız." değerlendirmesini yaptı.

  Ekrem İmamoğlu'na yönelik siyaset yasağı üzerine açıklamada bulunann Torun, "YSK Başkanı neden böyle bir açıklama yapmaya gerek duydu? Düğün değil, bayram değil. Hukuki süreç devam ediyor. Burada yargı, yargı işiyle uğraşsın, siyasetle uğraşmasın. Siyaseti siyasetçilere bıraksınlar. Siyaset yapmak istiyorsa cübbesini çıkarsın, görevini bıraksın, gelsin siyaset yapsın ama görüyoruz ki artık talimatla hareket edenler, maalesef yargıyı siyasallaştıranlar, hukuki değil, siyasi kararlar verenler artık huzuru bozmasınlar. Bu ülkede adalete olan güveni zedelemesinler." dedi.




Anahtar Kelimeler : 'SAHA, ÇÖZÜM, HAREKETİ', ORDU'DA, BAŞLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler